Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2021 15:22
KARAKTERBOG: West Ham bed fra sig, men Citys midtstoppere sikrede ny sejr

West Ham kom tættere end de fleste på at snuppe point fra Manchester City, men to mål fra Ruben Dias og John Stones var nok til at sikre en 2-1 sejr for hjemmeholdet


Manchester City - West Ham: 2-1 (1-1)

1-0: Dias (30')

1-1: Antonio (41')

2-1: Stones (70')

Her er karakterskalaen

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Manchester City: 

Ederson: 6

Walker: 6 

Zinchenko: 6

Stones: 7 - Ville ikke stå tilbage for makkeren og sikrede City endnu en sejr med en iskold 2-1 scoring i anden halvleg. Spillede derudover endnu en solid kamp. 

Dias: 8 -  Portugiseren fortsatte himmelfærden med sin første Premier League-scoring, da City kom foran midt i første halvleg. Ser bare så sikker ud konstant.

Fernandinho: 8 - Alder er blot et tal, når man er så elegant og kløgtig som Fernandinho. Den bedste af Citys midtbanespillere på en dag, hvor gæsterne gjorde deres for at bryde det sædvanlige flydende spil.

Gündogan: 6

De Bruyne: 7 - Startede ukarakteristisk med en række sløsede afleveringer og upræcise indlæg. Og så slog han efter en halv time en af den slags sublime indlæg som kun han kan, da Dias bragte City i front. Så gik han tilbage til småfejl, men belgieren var stadig sit holds farligste. 

Mahrez: 7

Torres: 6

Agüero: 5 - Den argentinske stjerne har igen fået sæsonen ødelagt af skader, og det kunne ses i dag, hvor timingen slet ikke var der for den ellers så farlige angriber. 

Indskiftere:

Jesus: 7

Foden: 7

Rodri:

West Ham:

Randolph: 6 - Veteranmålmanden havde fået en sjælden chance i Fabianskis fravær og gjorde det udmærket, selvom han måske var lidt langsom om at komme ud ved Dias' mål. 

Diop: 6

Cresswell: 6

Dawson: 6

Rice: 8 - Gav igen prøver på hvorfor han er så højt vurderet i det engelske. Rolig, boldsikker og utrolig skarp i det brydende forsvarsspil.

Soucek: 7

Johnson: 6

Coufal: 7 - En rigtig fin og energisk præstation. Gjorde liver svært for Zinchenko og Torres i hver sin ende af banen og viste igen sin store betydning for The Hammers' høje presspil. 

Lingard: 8 - Tidligere så udskældt i United, allerede nu en nøglespiller i West Ham. Ligner en spiller, der bare nyder tilværelsen og havde endnu engang en afgørende fod med, da West Ham fik udlignet.

Fornals: 6

Antonio: 7 - Meget isoleret i offensiven, men når chancen en sjælden gang bød sig var han årvågen og farlig. Ramte stolpen kort inden pausen og scorede få minutter senere efter et fornemt presangreb.

Indskiftere: 

Benrahma: UB

Bowen: UB


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED