Et langskudsdrøn fra Paul Pogba sikrede Manchester United tre point og dermed generobrer førstepladsen.

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Fulham

Areola: 5 – Har et par gode redninger, men ser rigtig skidt ud ved Manchester Uniteds udligningsmål.
Tete: 5
Andersen: 6 – Ikke helt så dominerende, som har været de seneste kampe, men han vinder sine dueller og står godt i forsvaret.
Aina: 5
Adarabioyo: 5
Reed: 5
Bryan: 4
Anguissa: 6
Loftus-Cheek: 6 – Spiller egentlig en fin kamp, men formår ikke helt at udnytte de gode muligheder, han bringer sig selv i.
Lookman: 6
Cavaleiro: 3 – Det var ikke meget, der lykkedes for angiberen her til aften og bliver også skiftet ud i anden halvleg.

Bailly: 6
Maguire: 7 – Stensikker i sine defensive indgreb og kommer også frem til at par gode hovedstødsmuligheder, som han formentlig havde headet i kassen på en god dag.
Shaw: 7
Fred: 6
Pogba: 8 – Fantastisk kamp af franskmanden, der krydrer sin præstation med et flot langskudsmål med venstrefoden.
Martial: 5
Fernandes: 6 – Lignede i perioder en træt herre, men det er alligevel ham, der er arkitekten bag mange af gæsternes muligheder
Greenwood:
Cavani: 7 – Arbejder hårdt som altid, og så står han bare på de rigtige stedet på de rigtige tidspunkter. Derfor scorer han også et vigtigt mål til 1-1.