KARAKTERBOG: Ungarn tager heroisk point mod Frankrig

Af Asbjørn Sigsgaard
19.06.2021 Kl. 14:56
EM-slutrundens største overraskelse hidtil er en realitet. Ungarn klarer 1-1 mod favoritterne fra Frankrig. Her er karakterbogen fra det intense opgør.

Ungarn-Frankrig: 1-1 (1-0)

1-0: Fiola (45+2')

1-1: Griezmann (66')

Ungarn overraskede alt og alle, da de kort inden pausen kom foran mod EM-favoritterne fra Frankrig. Men på trods af en heroisk indsats fra de østeuropiske værter, så lykkedes det alligevel Antoine Griezmann at udligne i anden halvleg.

Kampen endte også 1-1, men det vil ungarerne være stærkt tilfredse med, da de dermed stadig er i live den såkaldte 'dødens gruppe', der også indeholder Tyskland og Portugal.

Fem Premier League-spillere var i aktion i kampen, og dem har vi taget udgangspunkt i ved vores karakterbog af opgøret.

Her er karakterskalaen:

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Frankrig:

Lloris: 6 – Kunne ikke gøre meget ved Ungarns scoring, og Tottenham-keeperen blev ikke testet derudover. Holdt dog hovedet koldt og havde et par sikre indgreb

Digne: 6 – Everton-manden havde fået chancen i stedet for Lucas Hernandez, men gjorde ikke voldsomt væsen af sig i en kamp, hvor Frankrig havde det svært i store perioder.

Kimpembe: 7

Varane: 6

Pavard: 4

Kanté: 6 – Chelsea-manden har været absolut flyvende de seneste måneder, men var mere anonym i dag. Ungarns meget fysiske spil gjorde, at Frankrig ikke havde den ønskede kontrol over midtbanen, og Kanté var mere usynlig end vanligt, selvom han selvfølgelig som altid havde et par stærke aktioner.

Pogba: 6 – Prøvede en masse, men der var meget, der ikke lykkedes for United-stjernen. Fik dog til tider skabt uro i det ungarnske forsvar. Finder forhåbentligt for franskmændende tilbage til det høje niveau fra Tyskland-kampen igen snart.

Rabiot: 4

Griezmann: 7

Benzema: 6

Mbappé: 7

Dembélé: 6

Tolisso: 6

Giroud: 6 – Chelsea-veteranen fik et lille kvarter til at forsøge at hente sejren hjem til Frankrig, men det lykkedes ikke i denne omgang