1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Portugal

Patricio: 4 – Når man lukker fire mål ind, er det svært at få en god karakter, men Patricio kunne ikke for alvor gøre noget ved scoringerne. Til gengæld havde han et par fine redninger.

Semedo: 2 – Han blev kørt rundt i den højre forsvarsside af særligt Robin Gosens, og Wolves-spilleren så skidt ud ved en række lejligheder.

Pepe: 4

Dias: 4 – Var uheldig med at blive noteret for et selvmål, men defensivt så det ikke særligt godt ud for portugiserne, og det havde Dias en stor del af ansvaret for.

Guerreiro: 2

Carvalho: 4

Danilo: 3

B. Silva: 4 – Havde tredjesidste fod på Portugals scoring til 1-0, men derudover var det ikke meget, der lykkedes for Manchester City-spilleren. Mistede Robin Gosens gang på gang, når han skulle forsvare. Blev taget ud i pausen.

Fernandes: 3 – Det var nærmest ingenting, vi så til Manchester United-stjernen, der primært måtte arbejde defensivt, og der er han bare ikke særlig god.

Jota: 5 – Fik scoret et mål, men derudover havde han svært ved at få sat sig igennem over for det tyske forsvar. Arbejdede derimod en masse defensivt.

Ronaldo: 7

Indskiftere

Sanches: 5

R. Silva: 6

Moutinho: 6 – Kom ind midt i anden halvleg og var med til at give Portugal et overtag på midtbanen i en periode, hvor Tyskland dog også trak sig tilbage.

A. Silva: UB

Tyskland

Neuer: 5

Ginter: 7

Hummels: 8

Rüdiger: 6 – Det var en fin kamp af Chelsea-tyskeren, som ikke blev særlig meget udfordret i store dele af kampen. Men Tyskland havde også defensive problemer, som han var en del af. Gjorde mindre væsen af sig end Hummels og Ginter.

Kimmich: 7

Gündogan: 8 – Rigtig flot kamp af Manchester City-profilen, der sammen med Toni Kroos dominerede kampen fra midten af banen, hvor han strøede om sig med afleveringer.

Kroos: 8

Gosens: 9

Müller: 6

Gnabry: 6

Havertz: 8 – Han var på de områder, hvor det blev farligt. Scorede et mål og var decideret uheldig med ikke at score yderligere et. Var en trussel mod Portugals defensiv hele tiden.