Joelinton: 4 – Havde generelt set en skuffende kamp med en del mistede bolde.
Longstaff: 5
Willock: 5
Saint-Maximin: 6 – Var flere gange lige ved at sætte folk i scene, men den sidste aflevering manglede denne søndag aften.
Wilson: 7 – Satte festen i gang i Newcastle med sit mål efter bare 94 sekunders spil.

Indskiftere

Shelvey: UB – Skiftet ind efter en times spil og udviste cirka 20 minutter senere.
Fraser: UB
Murphy: UB

Tottenham:

Lloris: 6
Reguillon: 7 – Hvis det var præstationerne uden for banen, han skulle vejes i, skulle man give ham 10. Reagerede lynhurtigt, da det viste sig, at en af tilskuerne på St James' Park havde fået hjertestop og bad kampens dommer om at stoppe spillet.
Dier: 6
Romero: 7
Royal: 5
Skipp: 6
Højbjerg: 7 – Danskeren leverede en assist i forbindelse med Tottenhams mål til 2-1, og det er Harry Kane ham nok taknemmelig for, for det betød, at englænderen brød sin måltørke.
Son: 8 – Sydkoreaneren viste sin skarphed med et mål i første halvleg.
Ndombele: 7
Lucas: 6 – Havde et skud på træværket i løbet af første halvleg, men faldt i perioder ud af kampbilledet.
Kane: 9 – Med både mål og assist, brød han for alvor den måltørke, han var rendt ind i, med seks kampe uden et mål.