Vi har uddelt karakterer til spillerne i kampen mellem Slovakiet og Spanien.

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Slovakiet

Dubravka: 2 – Reddede et straffespark, men derefter lavede han et vanvittigt klodset selvmål, der satte Spanien i gang. Blev bare passeret gang på gang, og han virkede usikker ved flere tilfælde.

Simon: 6

Azpilicueta: 7 – Fik chancen fra start, og han havde en let dag på kontoret mod det slovakiske hold, der slet ikke pressede ham.

Garcia: 7 – Var valgt i startopstillingen, og det slap den unge Manchester City-spiller fornuftigt fra. Blev heller ikke rigtig udfordret.

Laporte: 8 – Fik scoret til 2-0 og kampen igennem var han bundsolid i det spanske forsvar, der heller ikke blev presset særlig meget.

Indskiftere

F. Torres: 7 – Kom ind fra bænken og scorede ganske kort efter med en elegant hælafslutning.

P. Torres: 7

Thiago: 7 – Fik de sidste 20 minutter på banen, hvor det var ren cruise control fra spaniernes side. Viste sig frem i begge ender af banen dog.

Oyarzabal: 6

Traoré: 6 – Fik kun 13 minutter til at vie sig frem, og det skete på en lidt uvant plads som højre back. Nåede ikke rigtig at gøre nogen forskel.