Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:03:2021 19:23
KARAKTERBOG: Skarpe United vinder Manchester-derby og stopper City-stime

Manchester United fik straffespark i det første minut og endte med at besejre Manchester City med 2-0 på udebane


Manchester City-Manchester United: 0-2 (0-1)

0-1: Fernandes (2' - straffe)

0-2: Shaw (50')

Her er karakterskalaen

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat

Manchester City:

Ederson: 7

Cancelo: 6 - Portugiseren har været på umanerligt højt niveau i denne sæson og var heller ikke forfærdelig i dag. Men sammen med resten af City-bagkæden formåede de ikke at lukke af, når United-kontraerne kørte.  

Zinchenko: 6

Stones: 6

Dias: 5

Rodri: 6 - Bragede bolden på overliggeren lige inden det andet United-mål i en aktion, der kunne have ændre alting. Gjorde det generelt fint ellers, men har stadig ikke Fernandinhos pondus. 

Gündogan: 6

De Bruyne: 7 - Belgieren havde som altid næstsidste eller tredjesidste fod på en række farlige aktioner, men det særlige ekstra han så ofte bidrager med manglede i dag og holdkammeraterne formåede ikke at udnytte situationerne.

Sterling: 5 - Som altid masser af initiativ fra kantspilleren, der dog i dag mislykkedes med det meste og havde en ganske frustrerende aften. Brændte en direktør i slutfasen, da han sparkede over bolden fra fë meters afstand

Mahrez: 6

Jesus: 4 - Kan man lave noget dummere end at begå et unødvendigt straffespark efter 30 sekunder? Nej. Derudover var der heller ikke meget andet, der lykkedes for brasilianeren, der ofte kom i farlige situationer, men aldrig fik dem afsluttet på fornuftig vis. 

Indskiftere:

Walker: 6

Foden: 6 - Viste straks initiativ og fik en gylden mulighed for at reducere med et kvarter igen. Men afslutningen skuffede. 

Manchester United: 

Henderson: 7 - Ingen savner de Gea, når Dean Henderson står sådan her. En række solide redninger og en rolig præstation holdt City på afstand. Er tronskiftet for alvor undervejs nu?

Wan-Bissaka: 8 - Højrebackens offensive mangler skygger nogle gange for hans utroligt stærke defensive arbejde. Ikke i dag, hvor han tacklede, tacklede og tacklede og gjorde livet surt for Sterling.

Shaw: 9 - Endnu en fremragende præstation i både defensiven og offensiven, som han på fornem vis kronede med 2-0 målet lige efter pausen. Pt. Premier Leagues bedste venstreback?

Maguire: 8

Lindelöf: 7

Fred: 7

McTominay: 8 - Midtbaneduoen af Fred og McTominay vinder ikke mange priser for skøn og smuk fodbold, men de arbejder som få og beskytter deres forsvar forbilledligt.

James: 7

Rashford: 9 - Startede opgøret livligt med flere gode offensive aktioner. Virkede altid farlig og spillede uselvisk af til Shaw ved 2-0 scoringen. En stor præstation indtil han måtte udgå med en skade, der bør bekymre alle United-fans.

Fernandes: 8

Martial: 7 - Driblede smart og tilkæmpede sig straffesparket nærmest inden kampen gik i gang. Var generelt mere deltagende end mange andre gange i denne sæson. Skulle dog have scoret til 3-0 i anden halvleg.

Indskiftere:

Greenwood: 6

Matic: UB

Williams: UB


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED