Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2020 22:55
KARAKTERBOG: Selvmål sender sejren sydpå

Der var drama i slutningen af kampen, da Leeds og Wolverhampton mødtes. Vi har uddelt karakterer til de to mandskaber.


Leeds United - Wolverhampton Wanderers 0-1 (0-0)

Jimenez (70')

Her er karakterskalaen

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Leeds

Meslier: 7 - 20 år er han, Iles Meslier, men det er ikke til at se. Der var ikke det store at lave på kontoret for den franske målmand, men han var en vigtig, sikker sidste skanse, når det kom til stykket. Han går en stor fremtid i møde i Premier League, hvis han kan opretholde sit niveau. Kunne ikke gøre meget ved Wolves' mål.

Ayling: 5

Koch: 7 - Havde rigtig godt styr på Jimenez under hele kampen, og var den, der for alvor bandt Leeds-defensiven sammen.

Struijk: 4 - Skvattede, da Wolves bragte sig på 1-0, og var ellers ganske anonym

Dallas: 6 - Generelt utrolig pasningssikker og leveringsdygtig, hvad angår indlæg. Blev dog tæmmet af et fint Wolves-forsvar.

Phillips: 7 - Havde forrygende samspil med Jack Harrison, som han flere gange forsynede med solide afleveringer, der regelmæssigt førte til skud.

Klich: 5

Costa: 6

Rodrigo: 5

Harrison: 7 - Truede ofte Wolves-forsvaret med stærke løb og skud, der dog manglede det sidste. 

Bamford: 5 - Havde faktisk bolden i netmaskerne, men målet blev annulleret på grund af en offside. Generelt set var der lige så meget, der lykkedes som mislykkede for den unge angriber mandag aften. Fik dog heller ikke meget at arbejde med.

Wolves

Patricio: 5

Boly: 5

Coady: 6 - Leverede overordnet set en fin indsats, hvor han sad tæt på Leeds' offensive kort.

Kilman: 5 - Den forholdsvis unge og urutinerede Max Kilman viste med sine aktioner, at han sandsynligvis ikke er klar til Premier League endnu. Lagde dog assisten til 1-0-målet.

Saiss: 5 - Også Romain Saiss fik annulleret et mål efter VAR-tjek. Det var ellers et flot mål, marokkaneren fik scoret, men han havde en række dårligere aktioner på wingbacken.

Semedo: 6

Moutinho: 5 - Særligt i første halvleg blev Wolves’ midtbane løbet over ende, og boldbesiddelsen efter de første 45 hed 70-30. Kollektivet hos ulvene fungerede ikke optimalt, og ham der skulle binde leddene sammen, var anonym i aftenens kamp. 

Dendoncker: 5

Podence: 5 

Neto: 7 - Havde en svær kamp, idet Leeds-mandskabet pressede højt og generelt var stærke i tilbageløb, men lykkedes alligevel fint med mange ting.

Jimenez: 6 - Skabte målet til 1-0 efter en afretning, hvor han forinden havde tørret flere Leeds-spillere. Kalvin Phillips (Leeds) blev noteret for målet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED