KARAKTERBOG: Reservespækket Liverpool-mandskab taber terræn

Det gik ikke helt som planlagt for Jürgen Klopps tropper i onsdagens Champions League-brag mod Atalanta.

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Liverpool

Alisson: 5 – Alisson kan meget, men end ikke brasilianeren kunne ikke gøre det store ved Atalantas mål, i en kamp, hvor hans forsvar solgte ham meget billigt.
Tsimikas: 2 – Spillede en forfærdelig kamp. Grækeren lykkedes hverken defensivt eller offensivt i sine aktioner – og det var en gåde, hvorfor han ikke blev flået ud i pausen. Udskiftningen kom dog et kvarter inde i anden halvleg. Efter Atalantas føringsmål, hvor han blev rundbarberet.
Matip: 4
Rhys Williams: 4
Neco Williams: 3
Wijnaldum: 4
Milner: 5
Jones: 6
Mané: 4 – Senegaleseren virkede i store dele af kampen helt væk.
Origi: 3 – Bragte overhovedet ikke dét, som Liverpool havde håbet på og blev efter en times spil erstattet.
Salah: 3 – Ikke egypterens dag, der var lukket godt ned af Atalantas forsvar.

Atalanta

Golini: 7
Toloi: 6
Romero: 8 – Spillede en storartet kamp i de bageste geledder. Flere gange afviste han indlæg med sine vitale hovedstød – og Liverpool-offensiven blev som følge deraf aldrig for alvor farlige.
Djimisti: 6
Hateboer: 6
De Roon: 7
Freuler: 6
Pessina: 6
Gosens: 8 – Brændte en stor chance i begyndelsen af kampen, men lod sig ikke nage af misbruget. Kom efterhånden bedre med og kreerede rimeligt med offensive aktioner. Rettede op på sine fejl og mangler med scoringen til 2-0.
Gomez: 8 – I kombination med Ilicic var han Atalantas lyspunkter på en dag, hvor intet fungerede for Liverpool.
Ilicic: 9 – Stod for Bergamo-mandskabets scoring til 1-0 efter fint opspil i kombination med Gomez. En nydelse at se på, når det kører for ham. Og når han kører rundt med modstanderne.