KARAKTERBOG: Manchester United videre i FA-Cuppen efter underholdende opgør

Af Mathias Svedborg
24.01.2021 Kl. 18:54
Vi har uddelt karakterer til spillerne i FA-Cup-kampen mellem Manchester United og Liverpool.

Her er karakterskalaen:

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

United:

Henderson: 6 – Kunne ikke gøre noget ved målene, men havde flere gode redninger i anden halvleg.

Wan-Bissaka: 5

Lindelöf: 6 – Har slet ikke øje på, hvad der sker i ryggen på ham, da Salah scorer til 1-0. Han var dog bedre i anden halvleg.

Maguire: 7

Shaw: 7 – Shaw spillede en flot første halvleg, men man kan samtidig godt sige, at Shaw var uheldigt involveret i begge Liverpools mål, hvor han ikke kommer tæt ind på Salah, som man så i kampen på Anfield.

McTominay: 6

Pogba: 7

Greenwood: 7 – Greenwood fik en svær start, men han fik dog spillet sig ind i kampen, hvor han scorede et flot mål og krydrede indsatsen med en assist.

Van de Beek: 4 – Ikke en kamp, der sætter ham i startopstillingen fremover.

Rashford: 9 – Rashford var livlig fra start af, og hvilken assist til 1-1 målet, hvor han fra stående på midterlinjen sendte en sukkerbold afsted til Greenwood, som sikkert sendte kuglen i kassen, hvorefter han i anden halvleg selv kom på måltavlen. Flot kamp af Rashford.

Cavani: 6 – Fin opspilsstation, men mister også bolden tæt mod mål ved Liverpools udligning. Dog skaffer han et vigtigt frispark, der fører til 3-2 scoringen.

Indskiftere:

Fernandes: 7 – Han viser, hvor vigtig han er for dette United-hold. Bringer energi ind til holdet, og så viser han endnu engang sin flotte sparketeknik ved frisparksmålet.

Fred: 6

Martial: UB

Liverpool:

Alisson: 5 – Alisson havde ikke meget at se til, udover målene. Dog må man sige, at et frispark i målmandens egen side skal tages.

Alexander-Arnold: 4 – Skidt første halvleg, men fik spillet sig lidt op i anden, men var for offensiv og gav for meget plads til især Rashford.

Williams: 2 – Var udfordret i flere momenter i første halvleg. Forfærdelig skidt aktion til 2-1 målet. Man må da sige, at Liverpool virkelig behøver en midterforsvar.

Fabinho: 5 – Oversatser tacklingen på Cavani, hvilket gav frisparket til 3-2 scoringen.

Robertson: 6

Thiago: 6

Wijnaldum: 5

Milner: 5 – Skidt første halvleg, hvor hans positionering ikke var god ved Uniteds 1-1-scoring. Var mere involveret i anden halvleg.

Jones: 4

Salah: 8 – Salah var ikke så udfordrende, som han plejer at være, men alligevel bliver han noteret for to flotte scoringer.

Firmino: 7 – Fremragende aflevering til Salahs mål til 1-0 og er også med i 2-2 målet.