KARAKTERBOG: Manchester United sendt ud af FA Cuppen

Af Redaktionen
04.02.2022 Kl. 22:53
Vi har uddelt karakterer til Manchester United-spillerne efter kampen mod Middlesbrough i FA Cuppen.

Manchester United – Middlesbrough 1-1 (1-0) – 7-8 efter straffesparkskonkurrence
1-0, Jadon Sancho (25')
1-1, Matt Crooks (64')

Her er karakterskalaen:

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Scott McTominay: 6

Paul Pogba: 7 – Fremtvang et straffespark i det 19. minut, og generelt var det et flot comeback af franskmanden, der var ganske synlig på den centrale midtbane med erobringer og gode igangsætninger.

Bruno Fernandes: 5 – Startede strålende i første halvleg, men kvaliteten dalede efter pausen, hvor han også misbrugte en kæmpe chance.

Jadon Sancho: 8 – Startede kampen rigtigt godt og krydrede det med en fin scoring efter 25 minutter. Og englænderen fortsatte med at være en stor trussel kampen igennem, hvor han spillede rigtig godt.

Marcus Rashford: 7

Cristiano Ronaldo: 2 – Sparkede sit straffespark lige forbi den ene stolpe i første halvleg, og det skulle vise sig at være dagen, hvor ingenting lykkedes for Ronaldo.