Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2020 20:47
KARAKTERBOG: Manchester City triumferer mod afbudsramte grækere

Olympiakos var ramt af skader og covid-19-tilfælde. Det kunne desværre ses på kampens forløb, hvilket også afspejler sig i nedenstående karakterer. Med sejren er Manchester City videre til 1/8-finalerne i Champions League.


Olympiakos - Manchester City 0 - 1 (0-1)
 
0-1: Foden (36')
 
Her er karakterskalaen
 
1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)
 
Olympiakos
 
Jose Sa: 3 - Målmanden må være taknemmelig for de gange, han rent faktisk formåede at gribe ind i onsdagens kamp.
Drager: 3 - Forsvareren blev grækerens første udskiftning - det er til at forstå hvorfor.
Ba: 5
Semedo: 3 - Havde store problemer med at dæmme op for City-modstanden, der i den grad var niveauet over, hvad Olympiakos normaltvis forsvarer sig mod i den græske liga.
Cissé: 3
Rafinha: 4
Masouras: 5
M'Vila: 4
Pepe: 2
Camara: 3
Fortounis: 2 - Skudstatistikken tegner et billede af, at Olympiakos lige så godt kunne have spillet med 11 mand på egen banehalvdel i onsdagens kamp. Den græske angriber havde en svær dag på kontoret. 
 
Manchester City:
 
Ederson: UB - Den brasilianske målmand blev ikke udfordret i denne kamp, og det er derfor ganske umuligt at skulle placere en karakter udfor hans navn.
Joao Cancelo: 9 - Backen var godt med i den offensive del af spillet, hvilket er forståeligt, når grækerne ikke havde held - eller evner - til at sætte et pres ind mod udeholdet på noget som helst tidspunkt i kampen.
Stones: 7
Dias: 8
Mendy: 7
Rodri: 6
Gündogan: 6
Sterling: 8 - Slutproduktet mangler fra englænderen, der dog brillerede flere gange undervejs i kampen og i visse situationer totalt snørede hjemmeholdets forsvar. Lidt mere kynisme, og Sterling kan se frem til en endnu højere karakter.
Bernardo Silva: 7
Foden: 9 - Den unge englænder, der for nylig er blevet rost til skyerne i den engelske presse, lod sig ikke rive med af presset. I stedet scorede 
Gabriel Jesus: 9 - Brasilianeren tryllede på eksotisk vis, og det er ganske ubegribeligt, hvordan det ikke kunne blive til mål onsdag aften.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED