1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Belgien

Thibaut Courtois: 3 – Et par usikre indgreb blev det til, inden han droppede fælt kort før tid. Reddede dog blandt andet Martin Braithwaite i en vigtig situation.

Toby Alderweireld: 6

Jason Denayer: 6

Jan Vertonghen:5

Thorgan Hazard: 6

Youri Tielemans: 7 – Scorede et flot mål tidligt i kampen, og han var iøjnefaldende på midtbanen til tider. Men havde også sine udfordringer, når områderne blev store.

Leander Dendoncker: 6

Kevin De Bruyne: 8 – Krydrede en flot kamp, hvor han blandt andet stod for en assist, med en scoring til allersidst, der slog sejren fast.

Nacer Chadli: 4

Dries Mertens: 7

Romelu Lukaku: 8 – Den belgiske frontløber stod for to scoringer, der sikrede Belgien tre point og gruppesejren. Bomstærk i duellerne og skarp i sine afslutninger.

Indskiftere

Thomas Foket: UB

Dedryck Boyata: UB

Danmark

Kasper Schmeichel: 4 – Var tæt på at redde målet til 2-1, og på en god dag havde han muligvis reddet Tielemans' scoring.

Daniel Wass: 4

Simon Kjær: 4 – Rigtig god første halvleg, men efter pausen tabte han blandt andet en vital duel mod Lukaku.

Andreas Christensen: 5 – Blev naturligt den lille i duellerne med Lukaku, men ellers var han godt placeret.

Joakim Mæhle: 3

Pierre-Emile Højbjerg: 6 – Stærk på bolden, som han sugede til sig gennem store dele af kampen. Var udfordret på farten enkelte gange.

Christian Eriksen: 4

Thomas Delaney: 4

Martin Braithwaite: 3 – Glimrende arbejdsindsats og oplægger til scoringen, men derudover var han alt for uskarp og bidrog med for lidt med bolden.

Jonas Wind: 5 – Scorede et fint mål, og lagde op til en stor chance til Braithwaite, der burde have scoret.