KARAKTERBOG: Leicester var Chelsea overlegne og vandt sikkert

Vi har uddelt karakterer til spillerne i kampen mellem Leicester og Chelsea.

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Leicester

Schmeichel: 8 – Hold op, hvor er Schmeichel bare en sikker skanse inde i det Leicester-mål.

Castagne: 7

Fofana: 9 – Fik fat i alle høje bolde inde i feltet. Havde, sammen med Evans, rigtig godt styr på Abraham kampen igennem, hvor han kom imellem rigtig meget. Rigtig stærk præstation.

Evans: 7 – Var lige ved at lave et straffespark i første halvleg, men ellers en solid præstation.

Justin: 9 – Utrolig spændende spiller, som spillede en helstøbt kamp både offensivt og defensivt.

Ndidi: 8 – Flot mål til 1-0. Derudover havde ham og Tielemans kontrol over midtbanen, hvor han især var sikker i sine indgreb.

Tielemans: 7

Albrighton: 7

Maddison: 8 – Det offensive es på midtbanen, som fik krydset sin indsats med endnu et mål på kontoen.

Barnes: 7 – God første halvleg, hvor anden blev en mere defensiv kamp for Barnes og dermed mindre synlig.

Vardy: 6 – Det var ikke meget, der kom til Vardy, men han var en konstant trussel over for Chelsea-forsvaret, hvilket man så ved 2-0 scoringen.

Indskiftere:

Ayoze: UB

Ricardo: UB

Iheanacho: UB

Chelsea:

Mendy: 5 – Kunne intet gøre ved scoringerne. Dog redder han Chelsea for, at nederlaget ikke blev større, hvilket gør, han får denne karakter.

James: 2 – Hvilken start han havde på sæsonen, men højt at flyve, dybt at falde er vidst, hvad der er sket for James' form.

Rudiger: 2 – Rudiger spillede Ikke en god kamp. Han så meget skidt ud i Leicesters 2-0 scoring, hvor han ikke timede en hovedstødsduel, hvorefter han ikke lagde mærke til, at Maddison var i ryggen af ham.

Silva: 3

Chilwell: 3 – Ikke set praglende ud i sine aktioner i første halvleg. Anden halvleg var ikke meget bedre, men han stod bedre end sin back-kollega.

Mount: 5 – Chelseas farligste mand, hvis man overhovedet kan sige det. Han prøvede i det mindste, men blev lukket hurtigt ned.

Kovacic: 3

Haverts: 2 – Meget usynlig og skidt første halvleg fra den dyre tysker. Han prøvede at bidrage mere til spillet i anden halvleg, men det var aldrig produktivt.