Vi har givet karakterer til spillerne i kampen mellem Aston Villa og Brighton.

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Aston Villa

Martinez: 6
Cash: 7 – Fornuftig som altid på højrebacken. Erobrer og tackler sublimt.
Konsa: 6 – Midterforsvareren scorede målet til 1-1 og havde flere gode indgreb undervejs i kampen.
Mings: 6
Targett: 6
Luiz: 5
McGinn: 6
Trezeguet: 7 – Havde flere skud, der velsagtens kunne være gået i netmaskerne, hvis ikke det havde været for gæsternes Matthew Ryan, der stod en brandkamp.
Barkley: 6
Grealish: 5 – Charmør og kreatør som altid på grønsværen. Kreerer relativt uhindret et væld af chancer på trods af den ringe plads og markante opdækning, han er udsat for. Men hælspil i egen zone er noget, man som målmand ikke så gerne vil se. Det var ved at koste et mål, hvis Welbeck havde opsnappet situationen hurtigere.
Watkins: 7 – Det var nærmere held end forstand, at Ollie Watkins ikke blev noteret for et mål i eftermiddagens kamp. Der var optræk til det. Spillede på trods af chancemisbrug en fortrinlig kamp.

Brighton

Ryan: 8 – Stod en brandkamp og holdt Brighton inde i store dele af opgøret. Havde også en sjofel parade med fødderne, men det viser også, at australieren havde bestemt sig for, at der ikke skulle gives ved døren i dag.
Lamptey: 6
White: 7 – Havde flere gode aktioner, hvor han i sidste ende fik afværget en større trussel.
Webster: 6
Dunk: 6
Bissouma: 4 – Virkede ikke helt afstemt med målmand Ryan, der blandt andet ved en situation opfordrede Bissouma til at høre efter, fordi han unødigt lossede bolden ud af kommunen.
Gross: 5
Lallana: 4 – Den tidligere Liverpool-spiller virkede i store dele af første halvleg så godt som anonym. Blev derfor også skiftet ud i pausen.
March: 5 – Sikke da en gudekasse, han fik braget ind. Ellers så vi ikke forfærdelig meget til ham, ud over det straffespark, der var til diskussion. Og som burde være givet.
Welbeck: 6 – Scorede Brightons eneste mål og var generelt godt med, men blev lukket ned af et afstemt Villa-forsvar.