1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

West Ham:

Fabianski: 7 – Flot præstation med mange gode redninger, og han kunne intet stille op ved Tottenhams reducering.

Coufal: 7 – Havde mere at se til rent defensivt i dag end normalt, men havde godt styr på Son i store dele af kampen.

Dawson: 8 – Blokerede et skud fra Kane og lignede en vokal og naturlig leder i dagens kamp.

Diop: 7 – Gjorde intet galt i dag, var god med bolden ved fødderne.

Cresswell: 6 – Altid dygtig på dødbolde, men var ufokuseret, da Moura udlignede.

Rice: 8 – Vigtig clearing på et Tottenham-angreb, som ellers 100 procent ville have ført til scoring. Generelt en flot præstation.

Soucek: 7 – Hjalp både forsvaret og offensiven. En kriger igen i dag.

Lingard: 8 – Endnu en flot kamp fra lejesvenden, der nu har scoret tre mål i fire Premier League-kampe for West Ham.

Bowen: 7 – Bombede frem og tilbage som sædvanligt og leverede en flot assist til åbningsmålet.

Fornals: 7 – Moyes har fundet en god måde at gøre brug af den spanske dribler, som også kan levere et ordentligt slid.

Antonio: 7 – Må være en pestilens at stå over for og gav Dier og Sanchez en dårlig dag på kontoret.

Indskiftere:

Benrahma: 6 – Fine ting efter sin indskiftning

Johnson: 6 – Tilføjede noget ekstra stål i defensiven i slutminutterne

Noble: – Kom for sent på banen.

Tottenham:

Lloris: 4 – Var måske skyld i første mål, selvom det er lidt hårdt at klandre ham for ikke at komme bedre ud på så velslået et indlæg. Ingen store redninger som vendte kampen.

Tanganga: 4 –  Ligner ikke en højreback.

Sanchez:  2 – Lader Lingard spadsere lige igennem til 2-0 målet.

Dier: 2 – Kunne måske have forsøgt at hoppe og heade til indlægget til 1-0 målet, men valgte ikke at lette fødderne fra græsset. Laver mange fejl for tiden.

Reguilon: 5 – Dumme fejl og så rusten ud efter en skadespause, men vanligt farlig rent offensivt.

Ndombele: 5 – Der var nogle flotte momenter og bolde gennem midten i særligt første halvleg.

Højbjerg: 4 – Danskeren lignede ikke sig selv i dag og gav bolden væk adskillige gange, hvilket er ganske atypisk.

Moura: 6 – Scorede udligningen, men ellers en svingende indsats, hvor han måske burde have scoret endnu et mål i første halvleg.

Lamela: 5 –  Havde et fantastisk øjeblik i første halvleg, hvor han næsten assisterede Kane, men ellers ikke det store væsen.

Son: 4 – Sydkoreaneren virkede ikke særligt skarp i dag.

Kane: 6 – prøvede og prøvede, men havde ikke meget at arbejde med i første halvleg. Mere i anden, men ikke så farlig som normalt.

Bale: 8 – Gjorde Tottenham til et klart bedre hold og leverede en superb assist.

Doherty: 6 – Gav Spurs noget mere offensivt end Tanganga.

Alli: 4 – Kom sent på banen og nåede ikke at sætte sit aftryk