AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:01:2019 22:52
Karakterbog: Hudson-Odoi viste gode takter - Willian var helt væk

Harry Kane blev matchvinder for Tottenham på et straffespark i første halvleg. Vi har vurderet spillernes præstationer i opgøret på Wembley,


Tottenham – Chelsea 1-0 (1-0)
1-0 Harry Kane (27’)

Her er karakterskalaen:

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Tottenham

Paulo Gazzaniga: 8 - Der skal lyde en stor ros til målmanden, som var sikker i sine indgreb, og hev nogle fine redninger frem. Også god med bolden for fødderne. 

Kieran Trippier: 6 - Han havde visse problemer med at dæmme op for indlæg i første halvleg, men kom bedre efter det som kampen skred frem. Offensivt kunne han godt have bidraget en smule mere.

Davinson Sánchez: 7 - Ganske god kamp af colombianeren, som ikke tillod Chelsea-spillerne de helt store chancer. Var især stærk i luftduellerne og i de fysiske dueller.

Toby Alderweireld: 8 - En rigtig fin kamp af den belgiske forsvarsspiller, som forsvarede feltet godt. Havde samtidig også flere gode bolde frem i banen. 

Danny Rose: 6 - Han havde tydeligvis stor respekt for Callum Hudson-Odoi, men han slap fornuftigt fra opgaven. 

Moussa Sissoko: 5 - Stort løbearbejde af den franske midtbanespiller, som dog så udfordret ud så snart, han kom på bolden. Lavede også flere klodsede og unødvendige frispark. 

Harry Winks: 5 - Startede kampen skidt med nogle dårlige beslutninger med bolden. Kom fint tilbage, men brugte mest tid på at jagte Chelsea-spillerne. 

Christian Eriksen: 6 - Lå gennem kampen meget dybt i banen for at sætte Tottenham-spillet op. Det lykkedes ikke så tit, men han arbejdede stenhårdt defensivt. 

Dele Alli: 6 - Havde igen fået til opgave at markere Jorginho, og det løste han ganske godt. Hans offensive aktioner var fine, men han kom ikke for alvor i farlige positioner. 

Son Heung-Min: 5 - Det var ikke alverden, den sydkoreanske landsholdsspiller viste på hjemmebane. Han løb en masse, men kom ikke i de rigtige positioner. 

Harry Kane: 7 - Angriberen fremtvang selv det straffespark, som han scorede på. Havde det en smule svært i de fysiske dueller mod Antonio Rüdiger. 

Indskiftere

Erik Lamela: UB - Fik kun de sidste 11 minutter på banen.

Oliver Skipp: UB - Fik kun de sidste par minutter på banen.

Fernando Llorente: UB - Blev først skiftet ind i overtiden. 

Chelsea

Kepa Arrizabalaga: 4 - Begik et klodset straffespark, som også kastede et gult kort af sig. Var ikke tæt på at redde straffesparket, men hev ellers en fin redning frem på Harry Kanes langskudsforsøg.

Cesar Azpilicueta: 5 - Chelsea-anføreren havde for det meste styr på det i defensiven, men offensivt var hans indlæg uskarpe, og han mindede for meget om en alibispiller. 

Antonio Rüdiger: 7 - Bundsolid defensiv indsats af den tyske forsvarsspiller, der ikke viste Harry Kane nogen nåde. Dog kiksede han i offsidefælden, da Harry Kane kom alene igennem i første halvleg.

Andreas Christensen: 6 - Danskeren blev fanget ude af position et par enkelte gange, men han viste også god styrke til tider, og på bolden var han sikker. Misbrugte dog en stor chance,

Marcos Alonso: 4 - Spanieren er meget offensiv, men han bidrog stort set ikke med noget, når han kom fremad banen. 

N’Golo Kanté: 7 - Som altid meget arbejdsivrig, og han kombinerede det med at vise gode evner på bolden. Havde en afslutning på stolpen og kom ofte med gode løb i offensiven. 

Jorginho: 5 - Italieneren placerede sig rigtig godt defensivt, og han satte en stopper for flere Tottenham-angreb. For mange  dårlige beslutninger med bolden trækker dog ned.

Ross Barkley: 3 - Han fik chancen fra start, og den greb han ikke. Lavede en del fejlafleveringer og dårlige berøringer i første halvleg, og efter pausen forsvandt han ud af kampen.

Callum Hudson-Odoi: 7 - Chelseas bedste spiller i offensiven. Han var meget livlig, og viste rigtig gode takter. Den sidste og afgørende bold manglede dog kvalitet. 

Eden Hazard: 6 - Meget involveret i Chelseas spil, men han kom for sjældent i de farlige situationer. Dog var han ophavsmand til de fleste Chelsea-chancer. 

Willian: 2 - Lige kommet tilbage fra en mindre skade, og det havde måske været bedst slet ikke at sende ham på banen. Han bidrog ikke med noget som helst for Chelsea, og han blev pillet ud efter godt en times spil. Fortjent.

Indskiftere

Pedro: 5 - Et par fornuftige udfordringer og fine indlæg blev det til af spanieren, som fik de sidste 27 minutter på banen. 

Mateo Kovacic: UB - Fik kun det sidste kvarter på banen.

Olivier Giroud: UB - Fik kun de sidste 11 minutter på banen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED