KARAKTERBOG: Haaland nettede dobbelt i PL-debut

Af Kasper Leif Pedersen
07.08.2022 Kl. 17:25
Vi har givet karakterer til spillerne i kampen mellem West Ham og Manchester City.

De forsvarende Premier League-mestre var søndag på London Stadium, hvor West Ham var modstanderen.

I starten var opgøret meget kontrollerende fra begge mandskaber, hvor De Bruyne kunne score i 25. minut – dog var Gundogan offside i opspillet.

Efterfølgende måtte Lukas Fabianksi forlade banen efter en koalisation, hvor nyindkøbet i Alphonse Areola måtte overtage.

Dog gik der ikke lang tid, før han blev en hovedperson, da han kort efter begik straffespark på Erling Haaland.

Herefter kunne sidstnævnte score sikkert fra 11-meter-pletten, og dermed sit første mål i City-trøjen.

Efter pausen kom nyinkøbet i Gianluca Scamacca ind fra en haltende Michael Antonio.

Dog hjalp det ikke det store, da Kevin De Bruyne minutter efter kunne sende Haaland i dybden, hvor han med stor sikkerhed kunne sende The Citizens på 2-0.

I slutningen af opgøret kom Kalvin Phillips ind til sin Manchester City-debut, efter skiftet fra Leeds denne sommer.

West Ham – Manchester City 0 – 2

0-1: Erling Haaland, 36. minut
0-2: Erling Haaland, 65.minut.

Her er karakterskalaen

1-2: Den exceptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)