Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2021 16:53
KARAKTERBOG: Flyvende Bale hamrer Tottenham tilbage på sejrskurs

Tottenham genfandt både målene og spilleglæden i en 4-0 sejr over Burnley, hvor Gareth Bale var den store hovedrolle med to mål og et assist


Tottenham-Burnley: 4-0 (3-0)

1-0: Bale (2')

2-0: Kane (15')

3-0: Lucas (31')

4-0: Bale (55')

Her er karakterskalaen

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat

Tottenham:

Lloris: 6

Aurier: 7

Reguilon: 7

Sanchez: 8 - Måltavlen antyder noget andet, men Burnley pressede faktisk godt på i første halvleg. Og Davinson Sanchez stod i vejen for det hele. Stærk og solid præstation. 

Alderweireld: 7

Ndombele: 7 

Højbjerg: 7 - En usædvanligt stille dag på kontoret for danskeren, der stille og roligt kunne fordele spillet. Vred bekymrende om på foden i slutsekunderne, men så heldigvis ud til at slippe billigt.

Bale: 10 - Er Bale-renæssancen begyndt? Waliseren fik chancen fra start og scorede efter 1 minut med et snedigt løb. Og lagde derefter en fremragende aflevering over en halv bane, da Kane udbyggede føringen. Med endnu en flot scoring i anden halvleg kronede Bale en fremragende indsats. Var det til 10? Ja, for Bales genkomst føles som en afgørende begivenhed. Han kan blive en game changer for Mourinho og Spurs.

Son: 9 - Smart aflevering fra sydkoreaneren satte Spurs i gang og lige ved at assistere Lucas kort efter. Lagde igen op til Bale efter pausen og leverede generelt en fornem uselvisk indsats.

Lucas: 8 - Sendte et tidligt varselsskud afsted og lukkede så hele affæren efter blot en halv time, da han trykkede til og gjorde det til 3-0. Så bedre ud end længe.

Kane: 9 - Lignede en mand på en målmission, og det tog da også kun et kvarter før den første pind var noteret. Kunne have snuppet et par stykker mere, men det skal ikke tage noget fra en glimrende præstation.

Indskiftere:

Alli: 6

Lamela: 6 

Doherty: UB

Burnley:

Pope: 7 - Tottenham scorede fire mål, men Burnley-keeperen leverede faktisk en fin præstation og sørgede egenhændigt for, at det ikke blev til tenniscifre. 

Lowton: 3

Taylor: 4

Mee: 4

Tarkowski: 3 - En mareridtsdag for Burnley-defensiven, og den normalt så stærke Tarkowskis uheldige oplæg til Tottenhams 3-0 mål var et godt billede på det hele.

Westwood: 5

Cork: 5 

Brownhill: 4

McNeill: 5 - Så ofte katalysatoren for Burnleys offensiv, men The Clarets var bare overmatchede i dag, og kantspilleren fik lige så lidt ud af det som holdkammeraterne.

Vydra: 4 - Den uskarpe angriber bør på ingen måde få skylden alene, men han illustrerer bare Burnleys manglende skarphed foran mål ganske perfekt. Har simpelthen ikke niveauet til Premier League.

Rodriguez: 6

Indskiftere:

Wood: 5

Stephens: 5

Richardson: UB


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED