Karakterbog: Fejlafleveringerne var i fokus på Broen

Hverken Chelsea eller Manchester United imponerede med deres tekniske færdigheder i dagens kamp på Stamford Bridge.

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Chelsea:

Willy Caballero: Havde ikke en travl eftermiddag, og var chanceløs ved begge mål. 5.

Reece James: Godt fremadrettet arbejde til tider, men var ikke så toneangivende, som man ellers har set ham. 5.

Andreas Christensen: Havde en fremragende start på kampen, hvor han kom i vejen for det meste, men tog et slag til hovedet, hvorefter han forsømmer at dække Martial op ved Manchester Uniteds 1-0-mål. Herefter lader han sig udskifte. 5.

Anthony Rüdiger: Får et dumt gult kort, og følger ikke Maguire ved Uniteds 2-0-scoring. 4.

Cesar Azpilicueta: Er skyld i et annulleret mål, men tog ellers fint del i opspillet. 5.

Jorginho: En neutral skikkelse i dagens kamp. 5.

Kante: Gik i stykker efter 10 minutter. Ubedømt.

Mateo Kovacic: Toneangivende i hele første halvleg, hvor han klart var banens bedste. Falder i niveau efter pausen, men har stadig en masse gode aktioner både offensivt og defensivt, ligesom han var en af få spillere, der ikke konsekvent gav bolden til modstanderen. 7.

Willian: Var tæt på at lave en flot assist og krone et flot opspil efter 22 minutter, men hans aflevering til Michy Batshuayi ligger bag angriberen. 5.

Pedro Rodriguez: Spanieren var alle vegne på godt og ondt, og arbejdede benhårdt både offensivt og defensivt, men lavede for mange fejlafleveringer, og tog nogle forkerte beslutninger i det fremadrettede spil. 6.

Batshuayi: Batman var en fremragende spilstation i opgøret, men han var særdeles rusten afslutningsmæssigt, hvorfor han aldrig fik bolden i kassen trods rigeligt med chancer. I anden halvleg var han sløset, og løb i vejen for mere, end han gjorde godt. 5.

Indskiftere:

Mason Mount: Kom ind efter 10 minutter, og var allerede få minutter senere tæt på at få en assist, ligesom han ramte stolpen kort før slutfløjt. Han tog del i det offensive spil, men var ikke afgørende. 6.

Kurt Zouma: Bliver indskiftet i pausen, og laver ikke nogle deciderede fejl, men får et gult kort for en overilet tackling. 5

Olivier Giroud: Får et mål underkendt, da hans fod var offside, hvorfor effekten af indskiftningen desværre for franskmanden udeblev. 5.

Manchester United:

De Gea: Chelsea havde blot ét skud på mål, hvorfor spanieren er svær at bedømme set på dagens kamp, men han gjorde det, som han skulle. 6.

Brandon Williams: Leverede farlige indlæg, og tog del i offensiven. 6.

Luke Shaw: Englænderen arbejdede godt både defensivt og offensivt, men var uskarp i indlæggene. Shaw har en nøgleaktion efter 37 minutter, hvor han potentielt redder United fra at Michy Batshuayi kommer alene igennem i en vild aktion. 6.

Harry Maguire: Clearer når det er nødvendigt, og kom i vejen for flere chelsea-angreb. Kunne potentielt have fået et rødt kort for en hævnagt, da han sparker ud efter Batshuayi efter 20 minutter, men ender i stedet med at score sit første mål for United efter 65 minutter. 7.

Eric Bailly: Tæt på at koste et mål med en fejlaflevering i starten af kampen, men Chelsea var ikke aggressive nok i situationen. Forsvarsspilleren kommer efter 35 minutter først på en bold, og forhindrer en kæmpe Chelsea-chance. Han redder senere kastanjerne ud af ilden, da han med en flot tackling forhindrer nok en Chelsea-tilnærmelse. 6.

Aaron Wan-Bissaka: Backspilleren var som vanligt på plads defensivt, og kroner i dag sin indsats med to fantastiske detaljer, inden han leverer et flot indlæg ved scoringen til 1-0. 7.

Fred: Var en del af en United-midtbane, som aldrig rigtig kom til at dominere opgøret, da det var præget af fejlafleveringer. Det bidrog Fred til, og han kom primært i fokus ved hjørnespark, som han skiftedes med Bruno Fernandes til at tage. Han havde dog tilpas mange bolderoberinger til, at han alligevel bidrog positivt til Uniteds dynamik på midten af banen. 6.

Nemanja Matic: Usynlig. Smider bolden væk efter 36 hvilket leder til Chelsea-chance, hvilket blev et mønster for serberen, og han stod svagest i billedet for Manchester United. 4.

Bruno Fernandes: Var neutral i en stor del af kampen, men viste i glimt prøve på sit offensive talent. Han var tæt på at score efter 63 minutter, da han rammer stolpen direkte på frispark. Han leverer lige efter en assist til 2-0-målet, men tog aldrig kampen i sin hånd. 6.

Daniel James: Stjerneskuddet havde ikke sin bedste dag på kontoret, og var usynlig, omend han som vanligt brugte sit arbejdsraseri til at trætte Chelseas forsvarsspillere, uden at han dog blev belønnet for dette. 5.

Anthony Martial: En blandet indsats fra franskmanden, som ligeledes smed bolde væk i den første del af kampen. Han kommer efter 36 minutter egenhændigt frem til en chance, som han dog brænder. Omvendt scorer han et flot mål til 1-0. 7.

Andreas Pereira: Kommer ind med 10 minutter igen. Ubedømt.

Odion Ighalo: Kommer ind i overtiden, og når frem til en stor chance. Ubedømt.

Diogo Dalot: Kommer ind i overtiden. Ubedømt.