Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:12:2020 20:25
KARAKTERBOG: Everton gjorde Arsenals krise endnu dybere med hjemmesejr

Et selvmål af Rob Holding og et hovedstød fra Yerry Mina var nok til at sikre Everton en 2-1 sejr mod Arsenal


Everton-Arsenal 2-1 (2-1)

1-0: Holding (22', selvmål)
1-1: Pépé (35', straffe)
2-1: Mina (45')

Her er karakterskalaen:

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Everton:

Pickford: 6 - Lavede en 'Pickford-special', da han flagrede rundt på et hjørnespark, men blev reddet af sin stolpe. Derudover stabil nok og chanceløs ved Arsenals straffescoring.

Holgate: 7

Godfrey: 8 - En flot præstation af den unge venstreback, der både var yderst aktiv i offensiven og defensiven. Lovende for Evertons Lucas Digne-løse situation.

Mina: 8 - Han er høj og farlig på hovedet. Den kombination gjorde, at Everton kom på 2-1 lige inden pausen, da han hoppede meget højt og bragede bolden i nettet. 

Keane: 7

Doucouré: 7

Davies: 5 - Begik et dumt straffespark på Maitland-Niles, der gav Arsenal en vej tilbage i kampen og gjorde generelt ikke meget for at udnytte den sjældne startplads til at vise sit værd.

Sigurdsson: 6

Iwobi: (81') 7

Richarlison: (91') 7

Calvert-Lewin: (92') 8 - Angriberens aggressivitet skabte åbningsmålet, og han så, nærmest som altid, generelt skarp ud i Evertons angreb. Han vil dog nok gerne snart på tavlen igen efter tre kampes måltørke.

Indskiftere:  

Coleman: (81') UB

Kenny: (91') UB

Tosun: (92')

Arsenal:

Leno: 6

Luiz: 6 - Uheldig med at ramme stolpen efter et hjørnespark, hvor Pickford ellers gav ham en gylden mulighed for at udligne.

Holding: 5 

Tierney: 6 - Der er ikke meget, der går godt i Arsenal, men de ville nok klare sig bedre, hvis de havde flere spillere, der udviste kampånd som Tierney.

Maitland-Niles: 7 - Tiltvang sig straffesparket, der gav Arsenal håb. Var ligesom sine holdkammerater (lidt) bedre efter pausen og gjorde det fornuftigt i defensiven.

Saka: 6

Elneny: (64') 5

Ceballos: 5 - Spanieren var lidt heldig ikke at få rødt for en grim stempling på Mina og leverede generelt en af de lidt frustrerende præstationer, hvor potentialet er tydeligt, men eksekveringen mangler.

Willian: 4 - Hvorfor har Arsenal hentet Willian? Det var heller ikke denne kamp, der gav svaret, og brasilianeren må snart nærme sig en fast bænkplads, hvis ikke præstationerne opper sig gevaldigt. 

Pépé: (70') 5

Nketiah: (75') 5

Indskiftere: 

Willock: (64') 5

Martinelli: (70') 5

Lacazette: (75') 6


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED