KARAKTERBOG: Danskerklubben Brentford rykker op i Premier League

Af Emil Plovgaard
29.05.2021 Kl. 15:55
Vi har givet karakterer til spillerne i playoff-finalen mellem Brentford og Swansea.
Brentford 2 – 0 Swansea (2-0)

1-0: Toney, straffe (10. minut)
2-0: Marcondes (20. minut)
Rødt kort: Fulton, Swansea (64. minut)

Her er karakterskalaen

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Brentford:

Raya: 6
Dalsgaard: 6
Jansson: 7 – Solid forsvarspræstation af svenskeren, men han stod i vejen for sin holdkammerats scoring til 3-0.
Pinnock: 8 – Rutineret indsats af forsvarsspilleren.
Roerslev: 8 – Danskerbackens dybe løb ved 2-0-scoringen var helt eminemt. Hans assist til Marcondes sad endvidere også lige i skabet. Fine udfordringer offensivt og intet at klandre ham for defensivt.
Janelt: 6
Jensen: 7 – Fin kamp af danskeren, der også lokkede et rødt kort ud af Swanseas Fulton.
Marcondes: 8 – Den danske offensivspiller scorede til 2-0 efter et fint løb fra Roerslev.
Canos: 8 – Flere fine tekniske træk af spanieren, der stammer fra Barcelonas akademi, La Masia. Mon ikke vi kommer til at se en helt masse mere til ham?
Mbeumo: 7 – Dybt involveret i det offensive spil for Brentford, men angriberen burde velsagtens have scoret et mål i eftermiddagens finale.
Toney: 9 – Meget aktiv på den sidste tredjedel. Havde et drøn af et skud på overliggeren ved stillingen 2-0.

Indskiftere

Forss: 5
Ghoddos: 6
Reid: 6
Bidstrup: UB

Swansea:

Woodman: 4 – Begik straffesparket efter ni minutters spil. Man kan ikke for alvor tillægge ham skylden for nogle af målene.
Naughton: 5
Cabango: 5
Guehi: 5
Bidwell: 5
Fulton: 4 – Alt for hasaderet og voldsom tackling på Mathias Jensen, som medførte direkte rødt kort efter en times spil.
Grimes: 3 – Kaptajnen burde have udvist mere ansvar og rolighed, men han bevarede ikke overblikket, og særligt i første halvleg var holdet aldeles uafstemt.
Hourihane: 4
Roberts: 5
Ayew: 4 – Brændte en kæmpe stor hovedstødschance i begyndelsen af anden halvleg.