Vi har uddelt karakterer til spillerne i EM-kampen mellem Rusland og Danmark.

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Ozdoev: 5

Zobnin: 4 – Lavede en frygtelig tilbagelægning, der kostede dyrt for Rusland. Yussuf Poulsen scorede nemlig i et tomt mål.

Danmark

Schmeichel: 5 – Den danske landsholdmålmand havde ikke meget at lave, men han havde flere dårlige udspark, og det ligner ham slet ikke.

Christensen: 8 – Stærk kamp i forsvaret af Chelsea-spilleren, som vandt flere hovedstødsdueller mod Dzyuba. Scorede sit andet landskampsmål med et forrygende landskudsmål.

Kjær: 6

Vestergaard: 4 – Stod skidt i billedet før pausen, hvor han lavede flere fejl. Begik også straffesparket, der førte til 2-1-scoringen af Dzyuba.

Wass: 6

Højbjerg: 7 – Ikke nogen den bedste kamp af Tottenham-spilleren, men han kæmpede bravt, og i sidste endte det med stor jubel efter en fortjent sejr.

Delaney: 7

Mæhle: 9 – Kampens spiller. En evig trussel i venstre side, og han kronede en flot kamp med sin scoring til 4-1.

Damsgaard: 8

Poulsen: 6 – Spillede bestemt ikke nogen stor kamp, men med sin scoring rykker det karakterer et par hakker op.

Braithwaite: 7

Indskiftere

Stryger Larsen: 6

Dolberg: 4

Nørgaard: 7 – Kom ind med tyve minutter tilbage og boltrede sig på midtbanen i en periode, hvor Rusland brød helt sammen.