KARAKTERBOG: Crystal Palace kom tilbage på sporet mod håbløse Sheffield

Af Asbjørn Sigsgaard
02.01.2021 Kl. 16:57
Et fremragende solomål af Eberechi Eze var højdepunktet, da Crystal Palace uden problemer slog Sheffield United med 2-0.

Crystal Palace-Sheffield United 2-0 (2-0)

1-0: Schlupp (4')

2-0: Eze (45+4')

Her er karakterskalaen:

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Crystal Palace:

Guaita: 6

Ward: 7

Mitchell: 6

Tomkins: 7

Kouyaté: 7

McArthur: 7 – Ville nok ønske, at alle kampe i Premier League bød på så let spil som Sheffield United. En sikker og rolig indsats i maskinrummet.

Milivojevic: (94') 7

Townsend: 8

Schlupp: (40') 7

Benteke: (46') 8 – Benteke-renæssancen fortsatte med et fornemt oplæg til Schlupps åbningsmå. Kunne selv have øget føringen efter godt samarbejde med Zaha. Livlig i første halvleg og måtte udgå fra starten af anden med en skade.

Zaha: 7 – Ikke stjernens allerstærkeste dag, men Zaha er stadig på et højere niveau end alle andre på banen, når modstanderen hedder Sheffield.

Indskiftere:

Eze: (40') 8 – Afløste målscorer Schlupp og scorede så selv Palaces andet mål efter en flot solotur fra egen banehalvdel. Understregede igen sit enorme potentiale.

Ayew: (46') 6

Riedewald: (94') UB

Sheffield United:

Ramsdale: 6 – Kunne ikke gøre meget ved nogle af målene, men manglen på mirakler er også en af problemerne for Sheffield i en horribel sæson.

Ampadu: 5

Stevens: 5

Egan: 5

Basham: 6

Fleck: 4

Norwood: 5

Bogle: 6 – Havde Sheffields eneste chance i en sløj første halvleg og var generelt en af de få, der så ud som om, at han kunne true Palace-forsvaret.

Osborn: (81') 5

Mousset: (61') 3 – Skidt indsats af den franske angriber, der slet ikke har niveauet for tiden.