Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2021 20:25
KARAKTERBOG: Chelsea sled sig til sejr mod 10-mands Fulham

Det holdt hårdt for The Blues, men et sent sejrsmål fra Mason Mount var nok til at sikre en 1-0 sejr mod Fulham, der spillede hele anden halvleg med 10 mand, men gjorde god modstnad


Fulham-Chelsea 0-1 (0-0)

0-1: Mount (78')

Her er karakterskalaen:

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Fulham:

Areola: 7 - Fortsatte den seneste tids fine takter med endnu en god præstation med flere flotte redninger. Var prisgivet på Mounts flotte sejrsmål.

Adarabioyo: 6

Aina: (82') 6

Andersen: 7 - Den danske kaptajn kom på noget af en opgave, da Fulham skulle forsvare sig med 10 mand i hele anden halvleg. Og det var lige ved at lykkes. En god præstation af danskeren dog.

Tete: 5

Robinson: 3 - Startede godt, men kom så alt for hårdt ind i en tackling på Azpilicueta inden pausen og fik direkte rødt. En dum og dyrebar fejl.

Decordova-Reid: (82') 6 

Reed: 6

Anguissa: 7

Cavaleiro: (78') 6 - Burde have bragt Fulham i front kort før pausen, da han efter et flot angreb stod helt fri. Men portugiseren skød et godt stykke over. Godt spil, men ikke skarp nok.

Lookman: 7 - En konstant trussel, når Fulham angreb, og den unge kantspiller ligner stadig en fremragende handel for oprykkerne.

Indskiftere:

Onomah (78') 6

Kamara: (82') UB

Bryan (82') UB

Chelsea:

Mendy: 6

Azpilicueta: 6

Chilwell: 8 - Venstrebacken havde en god kamp på venstrekanten og var stærkt medvirkende til, at Chelsea fik alle tre point med hjem fra Craven Cottage.

Silva: 6

Rüdiger: 6 - Fik en sjæden chance fra start og gjorde det udmærket. Ligesom resten af Chelsea-defensiven blev opgaven dog også markant lettere for østrigeren efter Robinsons udvisning.

Jorginho: (64') 5

Kovacic: 6

Mount: 8 - Havde første halvlegs mest nærgående forsøg, da han efter en nedfaldsbold bragede en afslutning på overliggeren. Og stortalentet kronede en flot præstation med at halvflugte Chelsea-sejren hjem et kvarter før tid.

Pulisic: 6

Ziyech:(75') 7 - I modsætning til de øvrige offensive nyindkøb har den finurlige dribler sat sit aftryk på Chelsea-mandskabet. Ligner konsekvent den farligste mand i angrebene, også i dag.

Giroud: (75') 5 - Mindre skarp end ellers set på det seneste, og franskmanden lykkedes ikke med at nedbryde Fulham-forsvaret på en frustrerende aften.

Indskiftere: 

Abraham: (64') 6

Werner: (75') 4

Hudson-Odoi: (75') 6


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED