AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2020 23:07
KARAKTERBOG: Chelsea-profiler skuffede i remis mod Arsenal

Her på PLBOLD.DK har vi ageret censor og uddelt karakterer til aktørerne i aftenens møde i Premier League mellem Chelsea og Arsenal.


Her er karakterskalaen:
 
1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
 
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
 
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
 
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
 
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)
 
CHELSEA: 
 
Kepa Arrizabalaga: 1 - Han er bare ikke en særlig god målmand. Igen usikker i pasningsspillet - og når han så ikke redder The Blues særligt ofte, så er det altså ikke nogen god målmand, vi har med at gøre. 
 
Cesar Azpilicueta: 6 
 
Andreas Christensen: 5 - Er begyndt at tage godt fra sig i de fysiske dueller. Når han nu er så dygtig på bolden, bør han også have mere selvtillid til at føre den oftere frem. 
 
Antonio Rüdiger: 5
 
Emerson: 3
 
Jorginho: 6 - En af de bedre kampe fra italieneren. Han kommer i vejen for ganske meget og scorer naturligvis sit mål på straffesparket. 
 
N'Golo Kanté: 2 - Det er muligvis den dårligste kamp, N'Golo Kanté har spillet - i hvert fald i denne sæson. Det har ikke været nogen god sæson for franskmanden, der har døjet rigtig meget med skader. 
 
Mateo Kovacic: 3
 
Willian: 2 - Ganske, ganske usynlig - og det er desværre tendensen for brasilianeren. Den ene dag ligner han en højrebenet Lionel Messi - og andre dage er han utroligt usynlig. 
 
Callum Hudson-Odoi: 8 - Bedste Chelsea-mand. Han blev konstant ved med at udfordre Bukayo Saka. Gik en smule ned i kadence i anden halvleg, hvor han dog får lavet indlægget, som Cesar Azpilicueta scorer på. 
 
ARSENAL: 
 
Bernd Leno: 7 - En rigtig god målmand. Modsat sin kollega i Chelsea-buret redder Leno rent faktisk point til sit hold. Han havde eksempelvis en fabelagtig redning på et hovedstød fra Ross Barkley. 
 
Hector Bellerin: 8 - Et meget værdigt comeback for spanieren, der skal forsøge at spille sig i form over de næste par uger. Scorer samtidig det udlignende mål i 87. minut med et tørt hug. 
 
Shkodran Mustafi: 2 - Hvordan spiller den mand stadigvæk fodbold i Premier League? Sælger fuldstændig David Luiz med sin aflevering tilbage i forbindelse med 1-0-målet til Chelsea. Spillede sig fint op derefter. 
 
David Luiz: 3
 
Bukayo Saka: 5
 
Lucas Torreira: 6 - Har virkelig, virkelig spillet sig op under Mikel Arteta. Bider godt fra sig på midtbanen og stopper mange angreb. 
 
Granit Xhaka: 4
 
Mesut Özil: 2 - Hvad er der snart tilbage at sige om tyskeren? Først som man troede, at han skulle have en nøglerolle under Arteta og for alvor spille sig op, skuffer han på ny. Skræmmende ringe præstation - totalt usynlig. 
 
Nicolas Pépé: 4
 
Alexandre Lacazette - 4: Kæmpede bravt, men var uskarp i kontrafasen. 
 
Gabriel Martinelli - 8: Hvor er det en spændende ung mand, de har fået fingrene i, Arsenal. Han arbejder knaldhårdt, kæmper en hvis del ud af bukserne og er iskold, når muligheden byder sig. Meget, meget lovende. 
 
 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED