Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2021 19:22
KARAKTERBOG: Chelsea og Manchester United delte i målløs affære

Begge hold var ovenpå i perioder, men hverken Chelsea eller Manchester United blev rigtigt farlige i søndagens topbrag


Chelsea-Manchester United: 0-0

Her er karakterskalaen

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat

Chelsea:

Mendy: 6

Azpilicueta: 7

Christensen: 7 - Danskeren havde igen fået valget i Chelsea-defensiven og lavede en godkendt præstation, både i den chancefattige første halvleg og i de perioder, hvor United pressede på.

Rüdiger: 6

Kante: 8 - Startede lidt tøvende og usikkert, men trådte gradvist i karakter og dominerede mere og mere. Franskmanden er ved at finde sig til rette under Tuchel.

Kovacic: 6

Chilwell: 7 - Var blevet valgt frem for Alonso og var meget tæt på at få sig en assist, da han flot fandt Ziyech helt fri foran mål. En seriøs og arbejdsom præstation. 

Hudson-Odoi: 6 - Var usandsynlig heldig med ikke at få dømt straffe imod sig, da han brugte armen i eget felt. Ellers var han blandt Chelseas bedste i første halvleg, inden han blev taget ud i pausen efter et slag ved venstre knæ.

Ziyech: 6 - Havde overraskende fået chancen fra start og startede med en fremragende dybdeaflevering efter få minutter. Men igen manglede det sidste stjernestøv fra den magiske venstrefod, som stadig kun glimter sporadisk. Kom yderst tæt på en scoring lige efter pausen, men de Gea stod i vejen.

Mount: 8 - Startede kampen yderst tændt og bragede igennem i både offensiv og defensiv, men så fik United lukket ned for ham. I anden halvleg udnyttede Mount, at kampen åbnede op igen, og han blev på ny et farligt element for The Blues.

Giroud: 5 - Fik første halvlegs største chance, da han kom et par centimeter for sent til et fremragende indlæg fra Hudson-Odoi. Kom dog ikke frem til meget og blev taget ud efter en god time.

Indskiftere:

James: 7

Pulisic: 6

Werner: 6

Manchester United:

De Gea: 7 - En stor enkelthånds-redning mod Ziyech holdt måltavlen på nul kort efter pausen, og spanieren tog sig af alt, hvad han blev bedt om.

Wa-Bissaka: 7

Shaw: 7 - Reddede et sikkert Chelsea-mål efter to minutter, da han snittede bolden væk for næsen af Giroud. Var også involveret i Uniteds største mulighed, da han med et flot overlap endelig udfordrede Chelsea-forsvaret for alvor.

Maguire: 6

Lindelöf: 7

Fred: 7

McTominay: 8 - United stod ikke så defensivt som forventet, og den skotsk-brasilianske midtbaneduo fik lov til at deltage i det offensive spil. Flot præstation af McTominay, der som altid kæmpede som gjaldt det livet. Havde gæsternes farligste afslutning i anden halvleg, men missede en afgørende aflevering i sidste minut.

James: 6 - Havde fået endnu en chance fra start og viste masser af løbevillighed og lyst til at udfordre. Men der kom ikke meget slutprodukt fra waliseren. 

Greenwood: 6

Fernandes: 5 - En stille første halvleg fra portugiseren, der imidlertid stadig var involveret i Uniteds bedste optræk til muligheder. En fejlplaceret aflevering i et lovende kontraangreb efter pausen opsummerede dog meget godt en frustrerende eftermiddag for playmakeren. 

Rashford: 7 - Tog gode løb og prøvede også Mendy af med et farligt frispark fra distancen i en skarp start. Generelt den bedste i United-offensiven med flere skarpe aktioner.

Indskiftere:

Martial: 6


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED