KARAKTERBOG: Burnley sikrede point mod Everton med tidlig scoring

Af Asbjørn Sigsgaard
05.12.2020 Kl. 14:24
Burnley kom hurtigt i front mod Everton, og trods Dominic Calvert-Lewins udligning i første halvlegs overtid, holdt The Clarets fast og sikrede sig sæsonens sjette point med 1-1 resultatet.

Burnley – Everton 1-1 (1-1)
1-0 Brady (3')
1-1 Calvert-Lewin (45+3')

Her er karakterskalaen:

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Burnley:

Pope: 7 – Reddede Burnley med en flot fodparade, da Sigurdsson var helt fri foran mål i de sidste minutter.

Lowton: 6

Tarkowski: 7 – En solid og koncentreret indsats sammen med resten af Bunrley-forsvaret, der i det store hele holdt Evertons farlige offensiv væk fra mange store chancer.

Mee: 7

Taylor: 7

Brady: (86') 7 Tog sagen i egen hånd fra start af og scorede et både sjældent og vigtigt mål for Burnley, der derved fik et point til bundstriden.

Westwood: 6

Brownhill: 7

McNeil: 6

Wood: 6 – Brændte en vigtig friløber, der kunne have gjort det til 2-0 lige inden Evertons udligning. Men konstant hårdt arbejde holdt modstandernes forsvar beskæftiget og kom igen tæt på en scoring til sidst med et farligt hovedstød.

Rodriguez: (75') 5

Indskiftere:

Barnes: (75') 6

Benson: (86'): UB

Everton:

Pickford: 7 Ikke skyld i scoringen og hev en vigtig redning frem få minutter inden Evertons udligning, da Chris Wood var alene igennem i slutningen af første halvleg. Reddede også et point til sidst med en hurtig reaktion.

Keane: 5

Mina: 6

Godfrey: 6

Delph: (29') 5

Allan: (88') 6 – Havde en afgørende fod med i Evertons scoring, men lavede generelt for mange fejl på en midtbane, der desuden manglede tempo og intensitet.

Doucouré: 6 (81')

Iwobi: 5

Richarlison: 7 – Fik et assist og så som sædvanligt farlig ud. Men var som resten af Everton-offensiven stækket af Burnley-forsvarets koncentrerede indsats.

James Rodriguez: 5 – Som altid delikate afleveringer fra den subtile venstrefod. Men colombianeren har mistet sit matchafgørende touch på det seneste og gjorde heller ikke forskellen i dag, selvom han lagde kampens aflevering, da han spillede Sigurdsson alene igennem.

Calvert-Lewin: 6 – Brændte først en stor chance, men udlignede så med et klassisk Calvert-Lewin mål i første halvlegs overtid, da han gled Richarlisons indlæg i nettet.