Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:05:2021 16:55
KARAKTERBOG: Aubameyang tilbage på tavlen i Arsenal-sejr mod Newcastle

Arsenal var bedre end Newcastle på alle parametre, da de sikrede sig en ubesværet 2-0 sejr på udebane


Newcastle-Arsenal: 0-2 (0-1)

0-1: Elneny (6')

0-2: Aubameyang (66')

Her er karakterskalaen:

1-2: Den exceptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Newcastle:

Dubravka: 6 - Kom endnu engang under beskydning og hev en flot redning op i første halvleg mod Xhaka, men kunne ikke gøre meget ved scoringerne.

Murphy: 5

Ritchie: 6 - Kom godt frem over sin venstrekant og var med i det meste, der trak op til at blive farligt for Newcaste. Det var dog også fra et overlap på hans back, at åbningsmålet kom.

Fernandez: 5

Clark: 4 - En hård kamp for midtstopperen, der ikke kom først på meget mod Arsenal-spillerne og ikke så helt god ud i flere situationer.

Dummett: 4

Longstaff: 5

Shelvey: 5

Almiron: 5 

Saint-Maximin:6 - Er bare Premier Leagues måske sjoveste spiller. Startede kampen med sine karakteristiske driblinger og gjorde hvad han kunne. Det lykkedes bare ikke rigtig i dag.

Wilson: 5

Indskiftere:

Schär: 3 - Et uheldigt indhop blev ekstra kedeligt, da det blev til et dumt rødt kort for en nedsavning af Martinelli i overtiden.

Joelinton: 5

Arsenal:

Ryan: 6

Bellerin: 7 - Et stærkt løb fra backen var afgørende for Arsenals første mål og spanieren spillede som sine holdkammerater en seriøs og god kamp.

Xhaka: 7

Gabriel: 6

Luiz: 6

Ceballos: 7

Elneny: 7 - Overraskende målhelt for Arsenal, da han halvflugtede åbningsmålet ind efter fem minutter. Fik smag for det og prøvede igen, men uden held. Dog en fin præstation

Willian: 6

Martinelli: 8 - Ligner mere og mere fremtidens mand i Arsenal. Endnu en opmuntrede præstation af den unge brasilianer, der skabte meget og så farlig ud. Fint oplæg til Aubemeyangs scoring.

Ødegaard: 7

Aubameyang: 7- Fejrede sin retur til startopstillingen med at flyve ind og sætte foden på Martinellis indlæg til 2-0 scoringen. Stadig ikke helt på toppen, men de positive tegn er der.

Indskiftere:

Holding: 6

Pepe: 6


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED