Karakterbog: Arsenal skuffer med 1-1 på Turf Moor

Vi har uddelt karakterer til spillerne i kampen mellem Burnley og Arsenal.

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Burnley

Pope: 6 – Havde ikke en stærk hånd ved Arsenals scoring, men kom ikke ud i de store vanskeligheder.

Lowton: 4 – Ikke særlig godt forsvarsspil i første halvleg, hvor han ofte blev spillet forbi på backen.

Tarkowski: 7 – Solid forsvarskamp fra kaptajnen.

Mee: 6

Taylor: 5

Gudmundsson: 5

Westwood: 6 – Kæmpede med alt, hvad han havde på midtbanen sammen med Brownhill.

Brownhill: 6

McNeil: 7

Vydra: 6

Wood: 7 – Var flere gange en stor mundfuld for Arsenals forsvarsspillere med sin fysik, og så fik han noget af en gave af Xhaka ved 1-1 målet.

Indskiftere:

Pieters: 4 – Tror, Pieters' hjerte sad helt op i halsen, da han fik det røde kort, for hold da op en indskiftning det ville have været. Heldigvis virkede VAR denne gang.

Brady: UB

Rodriguez: UB

Arsenal:

Leno: 7 – Målmanden redder ret beset det ene point, hvor han kom i vejen for en fri Wood-afslutning.

Chambers: 5

Luiz: 5

Mari: 5

Tierney: 8 – Han er langt bedre på venstre back, end i et tremands-forsvar. Var meget med offensivt, hvor han især skulle have haft en assist i slutningen af kampen, men Pepe missede den oplagte scoring.

Partey: 5

Xhaka: 3 – Han er ikke overbevisende i sine indgreb kampen igennem, hvor hans gigantiske fejl ved 1-1 målet ikke gør præstationen bedre.

Saka: 6 – Manglede lige det sidste i flere situationer og blev ofte den lille i de mange fysiske dueller med Burnley-spillerne.

Ødegaard: 5

Willian: 6 – Havde en rigtig god første halvleg, hvor han var indblandet i føringsmålet, men han forsvandt i anden halvleg.

Aubameyang: 6 – Fin scorring, men ligesom Willian, forsvinder anføren i anden halvleg.

Lacazette: 4

Pepe: 4 – Brænder en kæmpe chance med 10 minutter igen, men skarpheden manglede i flere aktioner.