KARAKTERBOG: Arsenal skød sig selv i begge fødder mod Burnley

Af Asbjørn Sigsgaard
13.12.2020 Kl. 21:07
Arsenals krise blev endnu dybere med et 0-1 nederlag hjemme mod Burnley. Et rødt kort til Granit Xhaka og et selvmål fra Pierre-Emerick Aubameyang blev afgørende

Arsenal-Burnley 0-1 (0-0)

0-1: Aubameyang (selvmål, 72')
Rødt kort til Xhaka (58')

Her er karakterskalaen

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Elneny: 3

Xhaka: 2 – Suk. Han vil så gerne være Arsenals leder, men er i stedet symptomet på alle problemerne. Et håbløst strubegreb på Westwood efter 55 minutter gav efter et VAR-eftersyn direkte rødt kort.

Willian: (82') 3

Lacazette: (60') 4 – Søgte hele tiden målet og burde alene i den første halve time have scoret et par mål. Men målene kommer bare ikke for tiden. Ofret efter Xhakas udvisning.

Saka: 7 – Den eneste mand i Arsenal-offensiven, der reddede sig fra aftenens fadæse. Fremtidens mand på Emirates.

Aubameyang: 3 – Fik endelig bolden i nettet fra åbent spil. Desværre var det i hans eget. Alt går bare galt i Arsenal for tiden.

Indskiftere:

Ceballos: (60') 5

Maitland-Niles: (74') 5

Nkietah: (82') 5

Burnley:

Pope: 8 – Vigtige redninger holdt Burnley i kampen i første halvleg, så de kunne snuppe den overraskende sejr i anden.

Lowton: 7

Tarkowski: 8 – Vigtig tackling, da Saka var på nippet til at komme alene igennem og stærk præstation generelt af forsvarsgeneralen.

Rodriguez: (59') 6

Wood: (70') 5 – Brændte en enorm chance efter et kvarter, da han headede forbi fra få meters afstand, men blev reddet af anden halvlegs skøre udvikling.

Barnes: (59') 7

Vydra: (70') 6