KARAKTERBOG: Arsenal comeback-sejrer i Østrig - men én spiller skuffede fælt

Af Emil Plovgaard
22.10.2020 Kl. 18:51
Vi har forsøgt at tildele karakterer til spillerne i kampen mellem Rapid Wien og Arsenal.

Rapid Wien – Arsenal 1-2 (0-0)

1-0: Taxiarchis Fountas (51')
1-1: David Luiz (70')
1-2: Pierre-Emerick Aubameyang (74')

Her er karakterskalaen

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Rapid Wien:

Strebinger: 4 – Spillede egentlig en fin kamp, men så ikke for sikker ud ved Arsenals mål til 1-1.

Ullmann: 5

Kara: 7 – Havde op til flere gode aktioner, hvor især David Luiz blev tørret. Blev udskiftet i det 77. minut.

Ritzmaier: 5

Fountas: 6 – Scorede østrigernes føringsmål, men blev ellers holdt godt nede.

Arsenal:

Leno: 3 – Begik en stor fejltagelse ved østrigernes mål til 1-0, ligesom han sparkede bolden ind i sin medspiller, og gjorde målet frit til Rapid Wien – østrigerne omsatte dog ikke chancen. Gjorde Arsenal mon en fejl, da klubben solgte Emi Martinez til Aston Villa?

Luiz: 4 – Blev tørret flere gange, og så ikke for god ud. Generelt spillede brasilianeren en skidt kamp, og Mikel Arteta må for alvor vurdere, om han skal figurere i startopstillingen til næste kamp. Pyntede på sin elendige præstation med målet til 1-1.

Gabriel: 5

Kolasinac: 4

Cedric: 4

Partey: 6 –

Elneny: 6 – Midtbanespilleren er blevet lagt lidt på is af Arteta, men han er måske en kandidat, der er værd at overveje på fremtidens Arsenal-mandskab.

Pepe: 5 – Lagde frisparket til David Luiz’ hovedstødsmål, men ellers sad hans dødbolde ikke lige i skabet.

Saka: 6 – Forsøgte flere gange at nedbryde Rapid Wiens defensiv, men blev lukket ned flere gange.

Nketiah: 5 – Havde fint samspil med Saka, men det skulle have udmøntet sig til mere, og han blev taget ud efter en times spil.

Lacazette: 5 –

+Aubameyang: 8 – Gamechanger! Kom ind undervejs i kampen, men skulle ikke bruge længe, før han fandt frem til netmaskerne. Helt præcist gik der 14 minutter fra indskiftning til mål, og The Gunners' spil blev generelt meget mere farligt offensivt efter gaboneserens

+Bellerin: 6 – Ligeledes kom Bellerin ind fra bænken, og han var involveret i 2-1-målet, hvor han lavede et oplæg til en anden indskifter, ovennævnte Aubameyang.