AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2019 13:15
Kaptajn Paul: Solskjær tilbyder Pogba anførerbindet

Ole Gunnar Solskjær er klar til at tilbyde Paul Pogba anførerbindet næste sæson i forsøget på at overtale franskmanden til at blive.


Manchester United og Ole Gunnar Solskjær står klar til at tilbyde Paul Pogba anførerbindet i et forsøg på at afholde midtbanespilleren i at skifte til  Real Madrid.

Det erfarer ESPN via kilder tæt på klubben.

Klubbens nuværende kaptajn, Antonio Valencia,  har bekræftet, at han forlader klubben denne sommer,  og som udgangspunkt er Ashley Young den næste i rækken til at overtage anførerbindet.

Men eftersom Ole Gunnar Solskjær er på udkig efter en ny højreback denne sommer,  så kan Ashley Young se frem til mindre spilletid.  Derfor er det ikke hensigtsmæssigt at udnævne ham til kaptajn.

Pogba var kortvarigt anfører under José Mourinho,  men blev frataget autoriteten,  da forholdet mellem de to stridshaner kørte af sporet.  Nu håber Solskjær, at gestussen ved at udnævne Pogba til kaptajn på ny vil betyde, at der bliver sat en stopper for spekulationerne om franskmandens fremtid.

Midtbanespilleren er angiveligt åben overfor at skifte fra Old Trafford denne sommer,  selvom Manchester United fortsat skulle insistere på, at han ikke er til salg under nogen omstændigheder.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED