AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2019 20:38
Kapring af Watford-handel: Liverpool forhører sig om brasilianer

Liverpool har efter sigende taget kontakt til den brasilianske klub, Fluminense, og forhørt sig om João Pedro, som står til at skifte til Watford.


Den blot 17-årige João Pedro har imponeret for Fluminense, og præstationerne er ikke gået ubemærket hen.

Watford har indgået en aftale med Fluminense, der vil sende João Pedro til The Hornets, men han er ikke skiftet endnu.

Det skyldes, at han først kan skifte den 29. september, når han fylder 18 år, og selvom papirarbejdet er på plads, så kan andre klubber stadig snuppe João Pedro.

I aftalen mellem Watford og Fluminense er der en klausul, som kan stoppe handlen, inden han skifter til januar i 2020, men det vil kræve, at den klub, som ønsker at få fingrene i den talentfulde brasilianer, skal betale en sum af €20 millioner, som skal tilfalde Watford. Derudover skal de nå til enighed med Fluminense.

En af de klubber, som muligvis kan kapre handlen, er Liverpool, som ifølge Globo Esporte har taget kontakt til den brasilianske klub og forhørt sig om João Pedro.

Watford har efter sigende indgået en aftale med Fluminense, der lyder på €2,5 millioner plus €7,5 millioner i bonusser. En samlet sum på 75 millioner kroner. 

João Pedro har scoret fem mål i to kampe denne sæson, og fortsætter han denne form, vil det øge interessen.

Skulle en klub være villig til at betale €30 millioner for ham, vil det være en bedre handel for Fluminense, da de vil være garanteret €10 millioner, og de €20 millioner vil derefter gå til Watford.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED