AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:07:2020 13:54
Kantspiller på vej: Arsenal nærmer sig sommerens første signing

Arsenal er tæt på at have sommerens første nye spiller på plads.


Allerede i maj kom det frem, at Arsenal var i forhandlinger med George Lewis, som havde imponeret under to ugers prøvetræning i marts, og nu lader det til, at den 20-årige kantspiller bliver præsenteret.

For ifølge Goal er han kommet til London, og Arsenal håber at kunne gennemføre handlen efter lørdagens FA Cup-finale mod Chelsea.

Navnet George Lewis ringer formentlig ikke de store klokker, men det skyldes også, at han i de seneste år har optrådt i de lavere rækker i norsk fodbold.

Senere har han tilbragt tid i Ipswich og Bournemouth for at vise sig frem, og det førte til, at han blev inviteret til prøvetræning hos Arsenal, hvor han imponerede med sin alsidighed i offensiven.

Han beskrives som en rigtig god spiller, som dog fortsat er meget rå.

Hvis handlen som ventet bliver en realitet, slutter George Lewis, som har norsk statsborgerskab - selvom han er født i Rwanda - sig i første omgang til Arsenals U23-hold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED