AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2018 22:53
Kane vendte nederlag til sejr på Wembley

Harry Kane sørgede tirsdag aften for en Tottenham-sejr, da han med to mål vendte opgøret på hovedet.


Tottenhams Champions League-gruppespil har ikke været en succeshistorie i denne sæson. Det engelske mandskab er da også kommet i en svær gruppe som foruden PSV tæller Barcelona og Inter, som her til aften spillede 1-1 i Italien.

Derfor var The Lilywhites næsten tvunget til en sejr i aftenens opgør på Wembley for at holde liv i håbet om at avancere sig fra gruppen. 

Christian Eriksen, der var med fra start, og co. fik dog en forfærdelig indledning opgøret, da gæsterne fra PSV blot skulle bruge to minutter på at bringe sig i front. Angriberen Luuk de Jong steg højest til vejrs på et indlæg. 

Tottenham og særligt Dele Alli havde flere gode tilbud i første halvleg, men skarpheden udeblev, og det stod 1-0 til hollænderne ved pausen. 

Spurs dominerede kampen hele vejen igennem, men vi skulle helt hen til det 78. minut, før London-mandskabet fik hul på bylden. Det var ingen andre end Harry Kane, der bragte balance i regnskabet, da PSV-keeperen blev efterladt chanceløs. 

Harry Kane stod kort før slufløjt for forløsningen på Wembley, da et skud affyret af den engelske angriber blev rettet af og snød Zoet i kassen. 

Derfor står Tottenham nu meget bedre stillet i forhold til at gå videre fra gruppen. Spurs er tre point efter Inter på andenpladsen. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED