Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kane var klar på gratis Manchester United-skifte

Af Jeppe Augustsen
20.09.2023 Kl. 14:54
Harry Kane var klar til at skifte gratis til Manchester United, men sådan endte det ikke.

Efter en lang transfersaga skiftede Harry Kane i sommer til Bayern München for en sum af omkring 900 millioner kroner.

Den engelske angriber var inden da rygtet kraftigt til Manchester United, men Daniel Levy ville ikke sælge holdets store stjerne til en ligarival. 

 

Harry Kane havde under et år tilbage af sin kontrakt med Tottenham ved skiftet til den tyske storklub, og han kunne derfor have skiftet gratis til en anden klub næste sommer, hvis han var blevet.

Nu melder Daily Mail, at Harry Kane var klar til at vente til næste sommer for at skifte til Manchester United, hvis han var garanteret, at et skifte blev en realitet. 

Ifølge avisen var angriberen dog ikke sikker på, at De Røde Djævle ville holde døren åben for ham et år mere, og derfor besluttede han sig for at skifte til Bayern München.

Fordi Tottenham ikke ville sælge Harry Kane til Manchester United, gik de i stedet efter en yngre angriber med stort potentiale, og her faldt valget på Rasmus Højlund.

Bayern München og Manchester United møder hinanden i aften på Allianz Arena i Champions League, og op til opgøret afslørede Harry Kane omkring sit skifte, at der var dialog med andre klubber. Men han nævnte ikke nogle konkrete klubber.

– I løbet af sommeren ved jeg, at der i baggrunden var dialog med andre klubber, men Bayern München var den klub, som jeg virkelig var interesseret i, så der var ikke så mange andre forhandlinger. 

– Mit fokus er her. Manchester United er en fantastisk klub, men jeg valgte at skifte hertil, og det er jeg glad for, lød det i går fra Harry Kane.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. To år efter United: Nu har Solskjær fået nyt job

2. Premier League-klub grinede af Manchester Uniteds tilbud

3. Afsløring: Tottenham kan købe Kane tilbage

4Pandoras æske: United-direktør grillet ved krisemøde

5. Forhandlinger er i gang: Chelsea-legende vil være medejer

Annonce