23.01.2023 Kl. 22:17
Rekordjagtende Harry Kane sørgede for de tre point til Tottenham mandag aften.

Det var nummer fem og syv, der mandag aften mødtes på Craven Cottage i London.

Her var der dømt Londonopgør mellem Fulham og Tottenham.

Fulham er et af de mest formstærke mandskaber i Premier League i øjeblikket – det samme kan man ikke just påstå om Tottenham. De seneste fem kampe havde budt på 12 point til Fulham, mens Tottenham inden kampen havde høstet fire point i de seneste fem kampe.

Kampen måtte udskydes 15 minutter på grund af problemer med den offentlige transport i London, hvor der angiveligt skulle have været en række signalfejl på togforbindelser nær stadion.

Tottenham kunne fejre en sejr på 1-0, og Harry Kane tangerede samtidig Jimmy Greaves' klubrekord med 266 scorede mål.

Fulham bød pænt op til dans i løbet af kampens første halvleg, men alligevel var det gæsterne fra Tottenham, der første gang bragte sig foran i kampen.

Det var Harry Kane, der, endnu en gang, var på pletten for Tottenham, og dermed tangerede han klubbens scoringsrekord, da han kom op på siden af Jimmy Greaves med sin scoring nummer 266 i Spurs-trøjen kort før pause.

Anden halvleg blev noget mere fastlåst og forløb uden de store chancer.

Hugo Lloris måtte dog arbejde for sin løn, da værternes Manor Solaman testede ham med et skud lige uden for feltet kort før tid. Det var den mest toneangivende af ellers få Fulham-chancer i kampens sidste 45 minutter.

Med sejren er Tottenham stadig at finde på femtepladsen i Premier League. Der er tre point op til Manchester United på fjerdepladsen, som dog har spillet en kamp mindre.