AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2019 21:09
Kane: Min sværeste periode i Tottenham

Tottenhams Harry Kane indrømmer, at klubbens nuværende form er den værste i hans tid i det nordlige London.


Tottenham står lige nu med blot tre sejre i 12 kampe i denne sæson og lørdag måtte de nøjes med et skuffende 1-1-opgør hjemme mod Watford. 

I midtugen møder de Røde Stjerne i Champions League og håber på at tilføje til det ene point, de blot har efter deres første to kampe i gruppespillet. 

Selvom den engelske angriber, Harry Kane, fortsat kommer på scoringstavlen og står noteret for syv mål i 11 kampe, indrømmer han, at den nuværende periode er den sværeste i hans tid i Tottenham.

- Jeg vil nok sige, at den nuværende periode er den sværeste i min tid her, fortæller han ifølge London Evening Standard. 

- Når man kigger på resultaterne har det ikke været let. Selvfølgelig ønsker vi alle at vinde. Manageren ønsker at vinde. 

- Det er en udfordring, endnu én i min karriere. Det handler om at overvinde det. Man kommer ikke nemt til succes, slutter angriberen. 

Efterfølgende møder Tottenham på søndag Liverpool på Anfield. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED