AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2019 09:44
Kane: Jeg har aldrig filmet i min karriere

Tottenham-angriberen påstår selv, at han aldrig har forsøgt sig med skuespil på grønsværen.


Du kan nok godt finde dem, som vil være uenige, men Harry Kane siger selv, at han aldrig har filmet i sin karriere.

Den 26-årige Spurs-stjerne er ellers blevet beskyldt for at have simuleret sig til et straffespark senest mod Arsenal i North London-derbyet. Forinden var der kritik for film mod Newcastle.

Kane påstår dog selv hårdnakket, at han aldrig har taget skuespil i brug.

- Jeg har aldrig filmet, og det kommer jeg forhåbentligt heller ikke til. Jeg sagde efter Arsenal-kampen, at situationen er en 50-50. Det er den slags, som sker i fodbold, fortæller Kane ifølge ESPN.

- Jeg er en spiller, som er god til at bruge kroppen. Var situationen mod Arsenal sket ved midterlinjen, ville det altid give et frispark. I feltet får du det ikke altid.

Spurgte du Sokratis fra Arsenal, ville han med stor sandsynlighed ryste på hovedet over Kanes kommentarer, men det er Spurs-angriberen i bund og grund bedøvende ligeglad med.

- Folks holdninger er folks holdninger. Jeg fokuserer ikke på den slags, men koncentrerer mig om at præstere på banen og vinde kampe, siger Kane.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED