AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2018 14:03
Kane glæder sig til at spille overfor Chiellini

Harry Kane ser frem til at duellerne med Juventus' Giorgio Chiellini i aftenens Champions League-opgør.


Tottenham og Harry Kane skal i aften på en hård opgave, når de møder det italienske storhold Juventus på udebane. 

Her skal Kane forsøge at snøre den erfarne midtstopper Giorgio Cheillini, som han tidligere har stået overfor med det engelske landshold. 

Forud for opgøret lovpriser Premier Leagues topscorer den italienske forsvarsspiller, der, ifølge ham, er en af verdens bedste forsvarsspillere: 

- Chiellini er en fantastisk forsvarsspiller. Fem minutter inde i min første kamp for England lavede han en hård tackling på mig. Det var en god velkomst til international fodbold, fortæller englænderen ifølge Goal.

- Juventus har et stærkt hold, men jeg ser frem til udfordringen. Jeg har altid sagt, at jeg gerne vil prøve mig af mod de bedste forsvarsspillere i verden, og det får jeg mulighed for mod Juventus. 

Med Chiellini i forsvaret har Juventus endnu ikke indkasseret et mål i 2018, mens Kane har nettet otte gange i dette kalenderår. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED