AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:12:2019 18:05
Kane frustreret over Mourinho-udtagelse

Harry Kane er blevet udeladt af Tottenhams trup mod Bayern Munchen, og det frustrerer ham.


Harry Kane er én blandt flere Tottenham-spillere, der ikke rejser med resten af holdet, når de tager til München for at spille mod Bayern.

Mourinho vil nemlig give den engelske anfører lidt velfortjent hvile. Og da både Bayern og Spurs er sikret videre avancement i gruppen, er der nok ikke meget palauer i holdenes sidste gruppespils-kamp.

Men Kane er alligevel frustreret over ikke at være blevet udtaget til Champions League-kampen. Det skriver London Evening Standard.

Årsagen til den 26-årige angribers frustration bunder i, at han gerne vil forsøge at vinde den gyldne støvle i Champions League i år.

Kane har scoret seks gange i fem optrædender, og ligger derfor på tredjepladsen på topscorerlisten. På første- og andenpladsen ligger henholdsvis Erling Haaland og Robert Lewandowski.

Historien melder dog også, at Kane fuldt ud forstår Mourinhos beslutning, men alligevel er ivrig efter at spille. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED