Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:02:2021 11:51
Kane følger snart trop: Tre Spurs-spillere hader livet under Mourinho

Alan Hutton er overbevist om, at flere Tottenham-spillere lider under José Mourinho.


Tidligere Tottenham-forsvarer Alan Hutton er sikker på, at flere af Spurs' offensive stjerner er ved at miste tålmodigheden med José Mourinho og portugiserens spillestil.

Selv Kane, som har præsteret på et uhørt højt niveau i denne sæson, må stille spørgsmål til, om han ønsker at fortsætte under Mourinho.

- Som spiller er man altid glad, når man spiller, men som offensiv Tottenham-spiller kan du næsten ikke være tilfreds, for du laver ikke andet end at forsvare. Spillere som Bergwijn får kritik for ikke at levere mål og assists, men han spiller højreback og er utilfreds, siger Hutton til Football Insider.

- Bale ligner også en mand, der er ulykkelig, og Dele Alli er desperat efter at forlade klubben. Selv Harry Kane må være begyndt at stille spørgsmålstegn ved spillet.

Mourinho skulle sidde trygt i trænersædet i skrivende stund, så umiddelbart må utilfredse Tottenham-spillere enten indfinde sig med spillete eller efterspørge en transfer til sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED