AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2019 09:19
Kan smutte til januar: Midtbanespiller øjner United-exit

Nemanja Matic vil væk fra Manchester United, og et skifte kan muligvis allerede finde sted til januar.


Nemanja Matic spillede i sidste sæson 28 ligakampe for Manchester United, men i indeværende sæson er serberen røg ned i midtbanehierakiet, hvor han nu står bag både Scott McTominay, Fred og Paul Pogba. 

Den situation behager naturligvis ikke den rutinerede midtbanespiller, der ifølge the Telegraph håber på at komme væk hurtigst muligt. 

Mediet skriver, at Matic drømmer om at forlade De Røde Djævle allerede til januar, men da United er tyndt besat på midtbanen, vil serberen formentlig kun få lov til at smutte, hvis Ole Gunnar Solskjær får held med at lokke en anden midtbanespiller til klubben. 

Skulle det ske, kan Matic meget vel fortsætte karrieren i Italien, hvor flere klubber angiveligt viser interesse for ham. 

Serberen har kontraktudløb til sommer, men Manchester United har mulighed for at forlænge den aftale med yderligere et år. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED