Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:08:2022 07:00
Kan skabe større rokade: Topklub forbereder bud på Mæhle

Joakim Mæhle kan være på vej til Premier League.


Joakim Mæhle har gennem længere tid vakt interesse hos Chelsea.
 
Og nu skulle Londonklubben være klar til at sende et bud i retning af Atalanta.
 
Ifølge CalcioAtalantas oplysninger, er Chelsea klar til at byde op til 16-17 millioner euro for Mæhle. Det svarer til 119 til 126 millioner kroner.
Dertil kan føjes bonusser i aftalen.
 
Mediet skriver videre, at det ventes, at der vil ske yderligere udvikling i anliggendet mellem Joakim Mæhle og Chelsea inden længe.
 
Den danske landsholdsspillers potentielle skifte kan føre til en større rokade hos Chelsea, hvor der kan blive givet grønt lys til, at enten Marcos Alonso eller Cesar Azpilicueta eller begge forlader klubben i løbet af indeværende transfervindue.
 
Tidligere er også West Ham sat i forbindelse med den alsidige forsvarsspiller, som er født og opvokset i Østervrå i Nordjylland.
 
25-årige Mæhle har tilbragt det seneste halvandet år i Bergamo-klubben, hvor det i alt er blevet til 28 kampe fra start i Serie A.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE