AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:05:2019 09:39
Kan hentes kvit og frit: Alves vil til Premier League

Paris SG's Dani Alves jagter angiveligt et sommerskifte til Premier League.


Chelsea, Manchester City og Manchester United viste i sommeren 2017 alle interesse for Dani Alves, men den brasilianske højreback valgte dengang at skifte til Paris SG.

Tiden i den franske hovedstadsklub kan dog snart være forbi for Alves, der overvejer at forlade klubben, når hans kontrakt udløber til sommer. 

PSG har ellers forsøgt at få en ny aftale i hus med brasilianeren, men ifølge UOL Esporte har han bremset kontraktforhandlingerne med franskmændene, da han ønsker at prøve sig af i Premier League. 

Tidligere i karrieren har Alves tørnet ud for FC Barcelona og Juventus, men han kan endnu ikke prale af at have spillet i Englands bedste række.

Den drøm ønsker han nu at få opfyldt, men det er uvist, hvilke klubber der vil forsøge at sikre sig 36-årige Alves' underskrift. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED