AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:07:2020 15:18
Kan få store konsekvenser: Her skal 2020/21-sæsonen starte

Der skal snart træffes beslutninger i Premier League, som kan få store konsekvenser. Det skriver Daily Telegraph.


Premier League og klubberne skal mødes torsdag for at diskutere, hvornår 2020/21-sæsonen skal starte.

Ifølge Daily Telegraph er Premier League-klubberne fast besluttet på, at den skal starte den 12. september.

Premier League vil gerne starte den 29. august, men klubberne vurderer det til at være for tidligt, og derfor bliver det med stor sandsynlighed den 12. september. 

Ved at starte den 12. september kan det have store konsekvenser for de engelske pokalturneringer, Carabao Cup og FA Cup. Man frygter nemlig, at flere Premier League-klubber - primært dem, der deltager i europæiske turneringer - ikke ønsker at deltage i Carabao Cup, og formentlig ikke vil prioritere FA Cuppen, som man ellers har gjort. 

Det skyldes det tætte program, som der vil være i 2020/21-sæsonen, fordi Premier League vil kræve 34 weekendrunder og 4 hverdagsrunder for at blive afholdt. 

Det forventes, at beslutningen om starttidspunktet for næste sæson vil blive taget ved næste møde igen. 

Community Shield står også til at blive aflyst.

Skulle Manchester United eller Manchester City ende med at vinde FA Cuppen, er det ikke sikkert, at Community Shield vil finde sted, fordi de skal spille kampe i Europa League og Champions League. Dermed er det sandsynligt, at man ikke vil se Liverpool, som vinder af Premier League, skal møde vinderne af FA Cuppen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED