Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2020 12:22
Kan få store konsekvenser: Engelske fodboldrækker står til at blive aflyst

National League overvejer at aflyse de mindre rækker i England, og det kan få konsekvenser for de øverste rækker i det engelske.


FA, EFL og Premier League har valgt at suspendere alle kampe i Premier League og ned til League Two frem til den 30. april.

Ligaerne under League Two er suspenderet frem til 3. april, og her er det National Leage, der skal træffe beslutningerne om, hvordan sæsonen skal afvikles.

London Evening News beretter i dag, at National League er klar til at aflyse sæsonen, og det kan have stor betydning for Premier League og rækkerne ned til League Two.

Det vides dog ikke, om man vil aflyse de resterende kampe, og den nuværende stilling vil afgøre, hvem der rykker op og ned - eller om det bliver en decideret aflysning, hvor man dropper sæsonen, som vil betyde, at der ikke vil være nogle oprykkere til League Two. 

Avisen beretter yderligere, at de klubber, som kan ende med at rykke op, er villige til at aflyse sæson. 

Skulle de beslutte at droppe sæsonen, skal EFL og FA beslutte, om der fortsat skal være nedrykkere fra League Two og de øverste ligaer i England - heriblandt Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED