AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:06:2020 14:41
Kan blive officielt næste uge: Dortmund har snydt United for endnu et stortalent

90 Min erfarer, at Jude Bellingham officielt kan gennemføre sin transfer til Dortmund i næste uge.


Først tog Dortmund fusen på Manchester United med signingen af Erling Håland, og nu skriver flere engelske og tyske medier, at de gør det igen med stortalentet Jude Bellingham fra Birmingham.

90 Min erfarer sågar, at den 16-årige englænder kan fuldføre sin transfer værd omkring £30 millioner allerede næste uge, nu hvor Bundesliga-sæsonen er ovre.

Manchester United har ellers gjort sit for, at Håland-historien ikke skulle gentage sig. The Red Devils har givet Bellingham den helt store tur på klubbens træningskompleks og lod endda den unge spiller møde Sir Alex Ferguson.

Der gik også rygter om, at Manchester United var villige til at betale mere for Bellingham og tilbød en højere løn end tyskerne, men lige lidt skulle det have virket.

Det skulle særligt være Bellinghams far, der har været medvirkende til at overtale det unge Birmingham-talent, der spås en fremtid som en af Englands næste store midtbanespillere, til at vælge Dortmund til og Manchester United fra.

Ifølge 90 Min er der dog en god chance for, at Bellingham først skriver under på sin første professionelle kontrakt med Birmingham. På den måde sikrer han, at Championship-klubben får en transfersum i stedet for en mindre kompensationssum for at have talentudviklet spilleren.

Dette skulle være en del af aftalen med Dortmund og ikke en dealbreaker.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED