AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 14:44
Kampen spidser til: Håland har besøgt to PL-klubbers træningsanlæg

Sport Bild skriver, at Erling Braut Håland har besøgt Arsenals træningsanlæg forud for et muligt skifte i fremtiden.


The Athletic kunne denne mandag afsløre, at Alf-Inge Håland, faren til RB Salzburg-sensationen Erling, havde besøgt Manchester Uniteds træningsanlæg Carrington.

Men The Red Devils, der af mange medier er blevet udråbt til storfavoritter i kampen om den 19-årige Champions League-topscorer, er ikke den eneste klub, der har fået besøg af Håland-familien.

Sport Bild skriver denne onsdag, at Erling Braut Håland også skulle have besøgt Arsenals træningsanlæg, og samtidigt skriver det tyske medie, at Arsenal er ligeså interesserede i at hente nordmanden som Manchester United.

Den kun 19-årige angriber skulle have et erklæret ønske om at spille i Premier League en dag, og det tyder altså på, at chancerne er store.

Men spørgsmålet er, om han tager et pitstop i Bundesligaen forinden;  RB Salzburgs søsterklub, RB Leipzig, skulle også have et godt øje til Håland, og Alf-Inge Håland skulle ifølge Bild foretrække, at sønnen tog næste skridt i karrieren til Tyskland.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED